Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Δήμος Αλιάρτου –Θεσπιέων Ανακοίνωση του Δημάρχου προς τους Δημότες


Ανακοίνωση του Δημάρχου προς τους Δημότες


Ένα δύσκολο καιρικό φαινόμενο βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να επιδεινωθεί τις επόμενες ώρες. Η επικινδυνότητά του έγινε από όλους μας αντιληπτή με επώδυνο τρόπο, που μας συγκλόνισε.

Ο Δήμος μας στα πλαίσια της προστασίας από πλημμυρικά φαινόμενα, έχει καθαρίσει τα φρεάτια απορροής ομβρίων στα σημεία που υπάρχουν, έχει επίσης καθαρίσει και τα υφιστάμενα ρέματα καθώς και σημεία που έχουμε παρατηρήσει προβλήματα.

Επειδή όμως σε ακραία φαινόμενα ,ο όγκος του νερού και των φερτών υλικών είναι ανεξέλεγκτος, σας παρακαλούμε να δείξετε αυξημένη προσοχή και να μην υποτιμάτε την επικινδυνότητα της κατάστασης, να αποφεύγετε άσκοπες μετακινήσεις και να αναφέρετε προβλήματα που αντιλαμβάνεστε.

Ο Δήμος Αλιάρτου –Θεσπιέων βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή, μέχρι τη λήξη του φαινομένου. Οι Αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων και το τμήμα πολιτικής προστασίας είναι στη διάθεσή σας για αναφορά προβλημάτων (τηλ.2268350211) . Επίσης στην ιστοσελίδα του Δήμου μας (http://www.aliartos.gov.gr/) υπάρχει ενημερωτικό υλικό για προστασία από τέτοια φαινόμενα.

Ο Δήμαρχος

Γεώργιος Π.Ντασιώτης