Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΒΡΑΧΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΖΑΣ(ΦΩΤΟ)


Επικίνδυνη πλέον για τα διερχόμενα οχήματα,έχει γίνει η διέλευση της Π.Ε.Ο Αθηνών-Θηβών λόγω πτώσεως βράχων προερχόμενων απο την απότομη πλαγιά που εφάπτεται με την Παλαιά Εθνική Οδό στην κατεύθυνση προς Θήβα και στο ύψος της ΚΑΖΑΣ.

Το πρόβλημα υπάρχει εδώ και χρόνια,λύση δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Συγκεκριμένα στο σημείο,γίνεται συχνά πυκνά αποκόλληση βράχων απο ψηλά και πτώση τους στον δρόμο με αποτέλεσμα ανα πάσα στιγμή να κινδυνεύουν σοβαρά όλα τα οχήματα που διέρχονται απο το σημείο

.Μάλιστα παλαιότερα στο σημείο έχουν γίνει και ατυχήματα απο τον συγκεκριμένο λόγο.
Υπενθυμίζουμε οτι ο δρόμος αυτός είναι ίσως ο περισσότερο ''φορτωμένος'' με κίνηση δρόμος της δυττικής Αττικής..

Επισημαίνουμε και πάλι την σοβαρότητα του κινδύνου και μάλιστα η φωτογραφίες που τραβήξαμε τραβήχτηκαν με κίνδυνο για την ίδια μας την ζωή...το σημείο είναι πολύ απότομο και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει εάν για παράδειγμα συμβεί μια απότομη μεγάλη νεροποντή, ακόμη και δυνατός αέρας μπορεί να προκαλέσει κατολίσθηση..

Δεν υπάρχει ούτε πινακίδα προειδοποίησης για ενδεχόμενη κατολίσθηση..
Εάν γίνει ατύχημα ποιός θα αναλάβει την ευθύνη; Οι αρμόδιοι φορείς πρέπει να ενεργήσουν άμεσα!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

Οι σιδερένιες προστατευτικές μπάρες που τοποθετήθηκαν στο σημείο,δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να προστατέψουν τον δρόμο απο πτώσεις βράχων που ενδεχομένως ζυγίζουν κάποιους τόνους!!

Δεν ξέρουμε εάν ενδείκνυται τα πλέγματα της φωτό που ακολουθεί για το συγκεκριμένο σημείο..εμείς τα βρήκαμε στο internet και σας τα παρουσιάζουμε...φωτο αρχείου -πλέγματα προστασίας απο άλλο σημείο της Ελλάδος

Με την κοινοποίηση του Ρεπορτάζ μας(11/11/2017),ελπίζουμε να συμβάλλουμε στην εξεύρεση λύσης

newspull.gr