Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Αστρονομική ομιλία και Αρχαιρεσίες Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας



Την Κυριακή 14/4 και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη αστρονομική ομιλία με θέμα «Η γέννηση, η ωριμότητα και ο θάνατος των άστρων (1ομέρος)». Ομιλητής θα είναι ο φυσικός και μέλος του Συλλόγου κ. Λέτης Σταύρος.

Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε πως μετά την ομιλία θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του 1ου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία αναγνώρισης μας από το Πρωτοδικείο Θηβών. Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν μόνο τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου. Επίσης παρακαλούμε όποιο μέλος επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα για το ΔΣ να ενημερώσει την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή για την πρόθεσή του.



Η εκδήλωση είναι φυσικά ανοιχτή για όλους και κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Επίσης να τονίσουμε πως απευθύνεται σε αρχάριους στον χώρο της Αστρονομίας, επομένως αποτελεί μια πολύ καλή αρχή για όποιον κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο αυτό!

Τόπος συνάντησης: γραφεία του Τοπικού Συμβουλίου Νέων και της Χορωδίας στα κτίρια του Δημαρχείου (πλαϊνό κτίριο, οδός Οσίου Σεραφείμ)

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο 6983233996 (Σταμάτης Καλαμιώτης).

Σας περιμένουμε όλους!