Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Επίσκεψη του ΓΓ Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη στη Λιβαδειά και συνάντηση με τη Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου


Επισκέφθηκε σήμερα τη Λιβαδειά ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό και τον Ειδικό Συνεργάτη του Γενικού Γραμματέα κ. Τάσο Μπουτίνο.

Τον υποδέχθηκαν η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου, ο Βουλευτής Βοιωτίας κ. Νίκος Θηβαίος, οι Αντιδήμαρχοι Λεβαδέων κ.κ. Χρήστος Κυπραίος, Πανωραία Κοσμίδη, Κώστας Καπλάνης και Νίκος Τζουβάρας, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΛ και της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Λεβαδέων κ.κ. Σωτήρης Καρβούνης και ο Αθανάσιος Αλεστάς, καθώς και εκπρόσωποι των αθλητικών Συλλόγων και Σωματείων της πόλης.

Η Δήμαρχος καλωσόρισε τον Υφυπουργό και τον ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία.
“Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ήταν να αρθούν οι δυσκολίες και να επιλυθούν χρόνια προβλήματα των αθλητικών υποδομών του Δήμου μας.

Με την αρωγή του Υπουργείου” τόνισε η Δήμαρχος, “καταφέραμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να επιλύσουμε τα προβλήματα πυροπροστασίας και αδειοδότησης του Κλειστού Γυμναστηρίου Λιβαδειάς και να αναβαθμίσουμε το κολυμβητήριο. Εντάξαμε στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ” μεγάλα έργα για το Δημοτικό Στάδιο και συγκεκριμένα την ανακατασκευή του ταρτάν και των δύο πετάλων και την κατασκευή του σκεπάστρου στη βόρεια κερκίδα.

Επίσης εγκρίθηκε η κατασκευή γηπέδου πετοσφαίρισης – volleyball και γηπέδου καλαθοσφαίρισης – basketball στον προαύλειο χώρο του 4ου και 10ου δημοτικού σχολείου τα οποία θα λειτουργήσουν επίσης σαν κέντρο αθλητικών δραστηριοτήτων του Δήμου.

Εγκρίθηκε το κτιριολογικό πρόγραμμα του νέου προπονητηρίου που θα κατασκευαστεί στο χώρο του πάρκου αναψυχής, στη συμβολή της Έρκυνας και του Μακρυσσαίου ποταμού.

Διαβάστε περισσότερα »