Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Περγαντάς κούρεψε τον Μπουραντά lamiastar.gr/

http://www.lamiastar.gr/
Ο Περγαντάς κούρεψε τον Μπουραντά. Live το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας

Γράφτηκε από τον/την Αργύρης Μπλόντζος

Παρακολουθήστε σε ζωντανή σύνδεση με την αίθουσα της οδού Αινιάνων την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας.

Την παραίτηση του αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Θανάση Μπουραντά ζήτησε μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο περιφερειάρχης Στερεάς Κλέαρχος Περγαντάς κατηγορώντας τον ότι διαχώρισε την περιφερειακή ενότητα Εύβοιας από την υπόλοιπη περιφέρεια και ότι η επιστολή του συνιστά ευθεία προσβολή στο πρόσωπο του περιφερειάρχη, στην πλειοψηφία αλλά και ολόκληρο το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ο Κλέαρχος Περγαντάς ανακάλεσε όλες τις αρμοδιότητες που είχε παραχωρήσει στον Θανάση Μπουραντά και του ζήτησε να υποβάλει γραπτώς την παραίτησή στον Περιφερειάρχη.

Απαντώντας ο κύριος Μπουραντάς επιτέθηκε στον περιφερειάρχη λέγοντας πως τουλάχιστον στην Εύβοια λειτουργεί ρουσφετολογικά με τους δημάρχους και αρνήθηκε να υποβάλει την παραίτησή του τονίζοντας πως θα συνεχίσει να υπηρετεί την περιφερειακή ενότητα της Εύβοιας

Οι πληροφορίες πάντως λένε πως στην προσυνάντηση της πλειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου ο κύριος Μπουραντάς έσκισε έγγραφο της παραίτησης που του έδωσε ο περιφερειάρχης.

Νέος πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής αναλαμβάνει ο Γιώργος Μουλκιώτης αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας.