Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Εκδήλωση του 2ου Δημοτικού σχολείου Θήβας για τη σχολική βία


Αγαπητοί γονείς,
Ο Σύλλογος γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας, σε συνεργασία με το γραφείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας σας προσκαλούν την Τετάρτη στις 25-05-2011 και ώρα 18:30 στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό κέντρο του Δήμου Θηβαίων με θέμα τη Σχολική Βία με την Κα Πέλη Γαλίτη- Κυρβασίλη, Διδάκτωρ Ειδικής αγωγής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σύντομο Βιογραφικό
Η Κα Πέλη Γαλίτη Κυρβασίλη σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών-Τμήμα Γερμανικών Σπουδών- και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές (Master of Education) στο Πανεπιστήμιο του Misouri, St.Louis, των Η.Π.Α. στα Παιδαγωγικά, με εξειδίκευση στη Σχολική Συμβουλευτική. Περαιτέρω εξειδικεύτηκε στην οικογενειακή θεραπεία, τόσο στις Η.Π.Α. όσο και στην Ελλάδα. Εργάστηκε στην Αμερική ως σύμβουλος σε σχολεία, κέντρο αποτοξίνωσης, καθώς και στο νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης.
Είναι μέλος της Αμερικανικής Συμβουλευτικής Εταιρείας. Στην Ελλάδα δίδαξε Συμβουλευτική στο μεταπτυχιακό Τμήμα του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι διδάκτωρ Ειδικής Αγωγής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και υπηρετεί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως στέλεχος του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Β΄Αθηνών.