Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Σύσκεψη με τη συμμετοχή της Άριας Αγάτσα για τις οφειλές του Οργανισμού Κωπαΐδας στη ΔΕΗ & τα προβλήματα των αγροτών




Με τη συμμετοχή της Βουλευτού Βοιωτίας κυρίας Αριάδνης Αγάτσα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κώστα Σκανδαλίδη, παρόντος και του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιάννη Κουτσούκου, για τις οφειλές του Οργανισμού Κωπαΐδας και τα γενικότερα ζητήματα που αφορούν την Κωπαΐδα και τους αγρότες της περιοχής.
Η κυρία Αριάδνη Αγάτσα πρόβαλε και ανάλυσε τη δυσχερή θέση που βρίσκονται οι αγρότες, καθώς άμεσα πρέπει να ρυθμιστεί το ζήτημα των οφειλών προς τη ΔΕΗ, επισημαίνοντας πως πρέπει να ληφθούν ριζικές αποφάσεις που να δίνουν λύσεις στην επίμαχη περιοχή της Κωπαϊδικής γης, κάτι για το οποίο συμφώνησαν όλοι, αλλά και λύσεις στο αρδευτικό πρόβλημα και την κακή οδοποιία της περιοχής.
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κώστας Σκανδαλίδης, δεσμεύτηκε να συναντηθεί με την ηγεσία της ΔΕΗ, προκειμένου να υπάρξει ρύθμιση και έκανε αποδεκτό το πλαίσιο για την αναγκαιότητα να υπάρξει μια γενικότερη πολιτική που θα επιλύει οριστικά τα προβλήματα της αγροτικής περιοχής Κωπαΐδας.