Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

ΣΕ ΔΎΣΚΟΛΟ ΔΡΌΜΟ Η ΛΆΡΚΟ...
- Mε άγνοια τοπικών βουλευτών της κυβέρνησης για λύσεις!
Σε δύσκολο δρόμο θα περπατήσει, απ’ ότι φαίνεται, από εδώ και μπρος η εταιρία Λάρκο, καθώς η έλλειψη ρευστότητας και τα όσα παρατηρούνται σε επίπεδο διοίκησης, με έναν πρόεδρο να προσπαθεί να καθησυχάσει τους πάντες και έναν διευθύνοντα σύμβουλο να λέει ότι η εταιρία οδηγείται σε αδιέξοδο, αναδεικνύει και τα διοικητικά προβλήματα που η εταιρία αντιμετωπίζει. Με τις «πλατείες» άδειες από μετάλλευμα και με το νικέλιο να κινείται στα 8.000 δολάρια... ο τόνος, την ώρα που το κόστος παραγωγής φτάνει τα 14.000 δολάρια. Με ανοιχτές οφειλές 200.000.000 ευρώ προς την ΔΕΗ και με την Ε.Ε να διεκδικεί α 135.000.000 ευρώ της παράνομης χρηματοδότησης που έλαβε η εταιρία, το μέλλον της φαντάζει αβέβαιο.

Την ίδια ώρα που όλα ατά συμβαίνουν, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που παίρνουν μέρος σε συναντήσεις δείχνουν άγνοια και λόγω των χαμηλών γνώσεών τους, σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα, αδυνατούν να προτείνουν λύσεις, μιλάνε για τις προηγούμενες κυβερνήσεις, αλά το οξύμωρο είναι ότι υποστηρίζουν πιθανές προσλήψεις σε μία εταιρία η οποία φαντάζει πτωχευμένη! Δίχως να λαμβάνουν υπόψιν τους ότι η εταιρία έχει παραμείνει ανοιχτή έως σήμερα και παρά τα μεγάλα προβλήματά της, λόγω των όσων διαπραγματεύτηκαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις με τους δανειστές, την ώρα που η συγκεκριμένη κυβέρνηση, και όπως απέδειξε η συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των σωματείων με τον κο Σταθάκη, δεν έχει καμία πρόταση για την λειτουργία της.

Μέσα σε αυτό το σκηνικό λοιπόν το μέλλον της εταιρίας φαντάζει αβέβαιο και ο προβληματισμός που υπάρχει στους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους μεγαλώνει, καθώς τίθεται σε κίνδυνο η συνέχιση της εργασιακής τους σχέσης με την εταιρία.

Αναδημοσίευση απο το eviawelle.gr

Πηγή larkikanea.blogspot.gr