Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Α.Ο. Θήβα: Παράταση στην αγωνία…

  stereasports.gr 
Δεν βγήκε και κάτι σπουδαίο από την γενική συνέλευση του Α.Ο. Θήβα και η ανησυχία και η αγωνία παρατείνεται μέχρι την Τετάρτη οπότε ίσως να έχουμε κάποια αποτελέσματα. Η νέα διοίκηση που είχε βγει παρέδωσε τις… σγφραγίδες και αποχώρησε πριν καν αναλάβει…

Από κει και πέρα χθές δεν υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον και δυστυχώς μείναμε στα… ίδια. Το μόνο που προέκυψε ήταν μια τριμελής επιτροπή η οποία και αναλαμβάνει το βαρύ φορτίο να έρθει σε επαφή με τον Δήμαρχο της Θήβας, πολιτευτές, θεσμικούς φορείς αλλά και με φορείς του εμπορικού κόσμου της πόλης.

Ο Γιώργος Θανάσου, ο Ανδρέας Ζαχαριάς και ο Λευτέρης Τσάμης έχουν αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο. Αυτή η τριάδα αφού κάνει τις επαφές θα καταλήξει στο αν θα υπάρξει η σχετική βοήθεια έτσι ώστε να το μεταφέρει στην επόμενη γενική συνέλευση της Τετάρτης οπότε θα έχουμε και τα σχετικά συμπεράσματα.

Η κατάσταση πλέον έχει φθάσει σε οριακό και απροχώρητο σημείο και αν δεν υπάρξουν ασφαλείς εγγυήσεις τότε ο Α.Ο. Θήβα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στη… διάλυση. Δυστυχώς έτσι είναι εκτός κι αν η Δημοτική αρχή και ο εμπορικός κόσμος δείξουν το έμπρακτο και πραγματικό ενδιαφέρον έτσι ώστε να βρεθούν και οι άνθρωποι που θα λειτουργήσουν την ομάδα.

To stereasports ζήτησε και τη γνώμη του πρώην προέδρου της Θήβας να κάνει τη δική του εκτίμηση και αν και ο ίδιος είναι διατεθειμένος να συμμετάσχει και πάλι: «Αν παρθούν έμπρακτες διαβεβαιώσεις ειδικά από την Δημοτική Αρχή τότε ναι αναλαμβάνω και εγώ και να είστε σίγουροι ότι η ομάδα θα «ξανακτιστεί» τάχιστα. Αρκεί η βοήθεια και περισσότερο η οικονομική να είναι πραγματική και υπαρκτή» θα μας πει ο Θανάσης Βυλιώτης.

Νεα Γενικη Συνελευση ο ΑΟ Θηβα την Τεταρτη 5 Ιουλιου 21.00 μ.μ Συνεδριακο Κεντρο