Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Υπογράψαμε σήμερα παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου και του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη τη σύμβαση κατασκευής της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) Θήβας

Νίκος Σταυρογιάννης

Υπογράψαμε σήμερα παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου και του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη τη σύμβαση κατασκευής της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) Θήβας.

 Ένα πρωτοποριακό έργο τόσο για την περιοχή της Βοιωτίας όσο και για όλη την Περιφέρεια. Παράλληλα ο Περιφερειακός ΦΟΔΣΑ ολοκληρώνει την Μονάδα Κομποστοποίησης Φωκίδας ενώ έχει σχεδιάσει και δρομολογήσει μια σειρά αποκεντρωμένων έργων σε όλη την Περιφέρεια όπως και τα έργα της Λαμίας και της Χαλκίδας, που όπως ανέφερε ο Υπουργός είναι σε προτεραιότητα. Με αποφασιστικότητα και περιφερειακή συνείδηση, παρ' όλα τα εμπόδια που κάποιοι έβαζαν, οι δήμοι απέδειξαν ότι μπορούν ενωμένοι, να υπερνικούν τα εμπόδια και να λειτουργούν προς όφελος των πολιτών και βέβαια να προστατεύουν το περιβάλλον.