Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Γ. Μαγκριώτης: Εντός του Μαΐου οι μειώσεις στα διόδια



Εντός του Μαΐου εκτιμά ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης ότι θα ολοκληρωθούν οι διαβουλεύσεις με τα εμπλεκόμενα μέρη, ώστε να υπάρξει μείωση των διοδίων.
Όπως είπε, μιλώντας στο ρ/σ ράδιο εννέα 98,9 «έχουμε θέσει πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα μέσα στο Μάιο, ώστε να έχουν ολοκληρωθεί και οι διαβουλεύσεις με τους παραχωρησιούχους και τις τράπεζες και η συζήτηση στη Βουλή που θέλουμε να γίνει οπωσδήποτε στην ειδική επιτροπή για να γνωρίζουν και τα κόμματα και να πουν τη γνώμη τους και στο τέλος θα υπογραφεί το όποιο μνημόνιο αφού υπάρξει και η σύμφωνη γνώμη της Ε.Ε.».
Ο κ. Μαγκριώτης χαρακτήρισε δικαιολογημένη σε πολλές περιπτώσεις τη δυσφορία του κόσμου και διευκρίνισε πως θα αρθούν οι αδικίες.
«Θα βοηθήσουμε», πρόσθεσε, «πάρα πολύ τις συχνές τοπικές μετακινήσεις και θα υπάρχει μια δραστική μείωση εκεί που είναι υπό κατασκευή, όπου πράγματι είναι αδιανόητο να πληρώνεις πιο πολλά διόδια από ότι στο παρελθόν ενώ η υπηρεσία που σου προσφέρουν είναι χειρότερη από ότι στο παρελθόν. Και φυσικά θα γίνει μια γενική μείωση και εκεί που είναι κατασκευασμένοι οι αυτοκινητόδρομοι». Πηγή www.naftemporiki.gr