Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Συγχώνευση Φωκικού-Λαμίας!




Fokikos«Βόμβα» για πιθανή συγχώνευση του Φωκικού από την νέα αγωνιστική σεζόν με την Λαμία έριξε  ο πρόεδρος του Φωκικού Σίμος Παπαδημητρίου στο τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό« ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ 101.9».
Ο μεγαλομέτοχος του «κυανόλευκου» συλλόγου μίλησε για το φινάλε στο φετινό πρωτάθλημα , ενώ έριξε και την βόμβα για μια πιθανή συγχώνευση από τη νέα αγωνιστική περίοδο με την Λαμία, αποκαλύπτοντας πως ήδη υπάρχουν συζητήσεις!
Για τις τελευταίες αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα είπε: « Εμείς χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να πετύχουμε την απευθείας άνοδο αφού απωλέσαμε σημαντικούς βαθμούς στα ματς που είχαμε στην έδρα μας. Βέβαια με σημαντικές νίκες που κάναμε εκτός έδρας είμαστε ικανοί να τερματίσουμε στην τελική τριάδα. Το ματς με τον Τύρναβο εκτός έδρας είναι τελικός για εμάς και θα κρίνει αν θα τερματίσουμε στην τριάδα».
Για την αλλαγή τεχνική ηγεσίας που αποφάσισε να κάνει φέρνοντας ξανά τον Κασσάπη αντί του Λίβα είπε: «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για το συγκεκριμένο θέμα. Οι αλλαγές γίνονται για το καλό μιας ομάδας. Έτσι κρίναμε ότι έπρεπε να συμβεί και έτσι έγινε».
Μεταξύ άλλων ο Σίμος Παπαδημητρίου αναφέρθηκε και στον προβληματισμό του για την μη προσέλευση φιλάθλων στο γήπεδο, στην σημαντικότερη χρονιά όπως είπε στην ιστορία της ομάδας στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, ενώ αναφέρθηκε και σε ενδεχόμενη συγχώνευση με την Λαμία: «Σαφώς και δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τον κόσμο την παρουσία του κόσμου της Άμφισσας στο πλευρό της ομάδας. Περιμέναμε ότι θα είναι πιο κοντά μας και ηθικά και στο γήπεδο αλλά και θα μας ενίσχυε οικονομικά στην δύσκολη αυτή χρονιά που είναι βέβαια μακράν και η καλύτερη στην ιστορία της ομάδας στα επαγγελματικά πρωταθλήματα».
Σχετικά με το ενδεχόμενο συγχώνευσης είπε με την Λαμία: «Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας βγαίνουν στον αθλητισμό και γενικότερα σε οποιαδήποτε πτυχή της κοινωνίας μας. Ήδη αρκετές ομάδες ενόψει και της νέας χρονιάς σκέφτονται το ενδεχόμενο της συγχώνευσης. Και εμείς βρισκόμαστε σε αυτό το σκεπτικό. Η Άμφισσα έχει φτάσει στο ταβάνι για το τι μπορεί να προσφέρει και εμείς σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο συγχώνευσης με μια ομάδα γειτονικής πόλης. Τα όσα ακούγονται για συγχώνευση με την ομάδα της Λαμίας ισχύουν και είμαστε θετικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Στην Λαμία υπάρχει δυναμική και καλοί παράγοντες και σίγουρα μια συγχώνευση μπορεί να βγάλει κάτι καλό. Να σας αποκαλύψω ότι ήδη έχω κάνει κάποιες συζητήσεις με ανθρώπους της περιοχής και θα ξανασυζητήσουμε. Θα θέλαμε την βοήθεια τους μάλιστα και από την φετινή περίοδο. Το σίγουρο είναι πως με το τέλος του πρωταθλήματος θα δρομολογηθούν εξελίξεις σε αυτό το κομμάτι της συγχωνεύσεως»