Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

1oς Ποδηλατικός Γύρος Αλιάρτου



Δήμος Αλιάρτου Αλίαρτος
16 Μαίου 2011
Δημοτική Κοινότητα Αλιάρτου
Δελτίο Τύπου
1oς Ποδηλατικός Γύρος Αλιάρτου
ΈχειςΠοδήλατο; Πάμεμια βόλτα!!!
Την Κυριακή 22 Μαίου 2011 και ώρα 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Αλιάρτου Ποδηλατικός Γύρος.
Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι εντός πόλης και συγκεκριμένα: Εκκίνηση από την οδό Ελ. Βενιζέλου (στο σημείο δίπλα στο μπάσκετ των Κήπων) με κατεύθυνση προς Μαλάκι, στροφή αριστερά επί της οδού Α. Βελουχιώτη (παράλληλα της Λ. Αθηνών), στροφή αριστερά επί της οδού Ασκραίας διασχίζουμε την Λ. Αθηνών κάθετα και επί της Ν. Πλαστήρα (25ης Μαρτίου) φτάνουμε στην σιδηροδρομική διάβαση – μετά επί της Αθ. Σκουρτανιώτη φτάνουμε στην πλατεία οικ. Μούλκι και επιστρέφουμε προς οικ. Ευρυτάνων και περιμετρικά σε αυτόν- επιστροφή από την διάβαση των σιδ. Γραμμών και άνοδος προς Λ Αθηνών επί της Λ. Δημοκρατίας- είσοδος στους Κήπους από την κεντρική είσοδο του Οργανισμού Κωπαίδας και τερματισμός στο γήπεδο μπάσκετ.
Από τον Δήμο και την Κοινότητα έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας (κάλυψη τροχαίας και ενημέρωση του Κέντρου Υγείας).
Είναι απαραίτητο όμως η προσπάθεια να στηριχθεί από όλους. Για αυτό παρακαλούμε την μέρα και κατά τις ώρες διεξαγωγής του ποδηλατικού γύρου να συνεργαστείτε με την τροχαία, να μην κινείστε με τα οχήματα σας στους δρόμους της διαδρομής, να δείξετε την απαραίτητη κατανόηση και να στηρίξετε ως εθελοντές την διοργάνωση.
Στον Ποδηλατικό Γύρο μπορούν να συμμετέχουν άτομα όλων των ηλικιών. Οι συμμετέχοντες φέρουν την ευθύνη του εαυτού τους.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα παιδιά ηλικίας μέχρι και 11 ετών να συνοδεύονται από ενήλικα. Τα πολύ μικρά παιδιά (με τη συνοδεία ενήλικα πάντα) μπορούν να κάνουν ποδήλατο εντός των Κήπων.
Θα χαρούμε να είστε όλοι εκεί!!!