Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ομοσπονδία των Επαγγελματοβιοτεχνών Θήβας για την χθεσινή ληστεία


Δυστυχώς το οργανωμένο έγκλημα έφτασε στη γειτονιά μας. Η παντελής έλλειψη της αστυνομικής παρουσίας – περιπολίας στην πόλη μας, έδωσε το δικαίωμα, σε ομάδα κακοποιών να αποθρασυνθούν και να κάνουν επίδειξη δύναμης και θράσους σπέρνοντας τον τρόμο και τον πανικό τόσο στους πολίτες όσο και στον επιχειρηματικό κόσμο. Η επιλογή του κέντρου της πόλης σε ώρα κίνησης και αιχμής αδιαφορώντας για την παρουσία περαστικών και δεκάδων οδηγών ταξί είναι ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.
Είναι το τρίτο κατά σειρά περιστατικό που συμβαίνει στην πόλη μας, μόνο που αυτή τη φορά έχει οπλοχρησία, έχει θράσος, έχει τραυματισμό και μόνο από τύχη δεν έχει θάνατο.
Το Δ/Σ της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Επαρχίας Θήβας, σε έκτακτη συνεδρίαση του σήμερα 20/05/2011 στα γραφεία της Ομοσπονδίας Δίρκης 20, καταδικάζει ομόφωνα την εγκληματική αυτή ενέργεια και την χαρακτηρίζει άκρως ανησυχητική και προκλητική. Συμπαρίσταται στον άτυχο συνάδελφο επιχειρηματία και του εύχεται καλή ανάρρωση.
Απευθύνεται στους Βουλευτές του Νομού μας και τους ζητά άμεση και ουσιαστική παρέμβαση ( αφήνοντας την πολιτική των site και τις φωτογραφίες με τους εκάστοτε υπουργούς ) για να λυθεί το πρόβλημα της κίνησης της αστυνομίας ( καύσιμα – περιπολικά – ανθρώπινο δυναμικό ) ΣΗΜΕΡΑ !!!!!!
Απευθύνεται στον Γενικό Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. ΜΠΑΛΑΚΟ ΓΡΗΓΟΡΙΟ, στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφ. Στερεάς Ελλάδος κ. ΚΑΣΚΑΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ και τους ζητεί να κάνουν πράξεις τις υποσχέσεις τους για ενδυνάμωση του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών εάν είναι δυνατό και ΣΗΜΕΡΑ.
Απευθύνεται στο Δήμαρχο Θήβας κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠΥΡΟ και παρακαλεί αυτόν για την άμεση σύγκληση Έκτατου Συμβουλίου με συμμετοχή των αρχών και των φορέων της Πόλης ώστε να ληφθούν αποφάσεις άμεσης αντίδρασης με γνώμονα την ασφάλεια και την τόνωση του ηθικού τόσο των πολιτών όσο και των επιχειρήσεων.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ