Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΜΑΥΡΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ-ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΙ ΦΤΩΧΟΔΙΑΒΟΛΟΙ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΟΥΡΕΛΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ-ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


Σε τραγωδία εξελίσσεται το επεισόδιο που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί σε ανθοπωλείο στην Τούμπα.

Το πρωί του Σαββάτου-ένα ακόμα μαύρο Σάββατο για την ελληνική κοινωνία- άντρες των ΕΚΑΜ μπήκαν σε ανθοπωλείο στην Τούμπα, στο οποίο νωρίτερα είχε εισβάλλει με μια καραμπίνα ένας 50χρονος και τουφέκισε τη γυναίκα του, σε μια προσπάθεια να τον πείσουν (η σύζυγό του δίνει μάχη για τη ζωή της) να βγει από το μαγαζί όπου είχε ταμπουρωθεί.

Ο δράστης βλέποντας ότι δεν μπορούσε να ξεφύγει, αυτοπυροβολήθηκε. Η πρώτη “έξοδος” σε μια ακόμα τραγωδία.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, 55χρονος επιχειρηματίας, για τον οποίο η αστυνομία μας λέει σαν μια επίφαση αποδοχής του δράματος ότι έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα, σάλταρε απελπισμένος από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στον Κολωνό.

Ο επιχειρηματίας πάτησε την κόκκινη γραμμή της εξόδου λόγω σοβαρών χρεών που δημιουργήθηκαν συσωρρευμένα λόγω της πολιτικής ηγεσίας και των εγκληματικών της λαθών στην διακυβέρνηση του τόπου. Μιας πολιτικής ηγεσίας που ζει στα σαλόνια και μιας κοινωνίας που βιώνει τα δράματα στα καταγώγεια.

Ελπίζουμε τα καθάρματα που σέρνουν το κάρο του Μνημονίου να αισθάνονται ικανοποιημένα.

Ένα ακόμα Μαύρο Σάββατο αλλά όχι γι αυτούς και τα παιδιά τους.

Το αίμα των αθώων να πέσει στα κεφάλια τους και να τους πνίξει…

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Oικογενειακή Τραγωδία στη Τούμπα- ΜΠΟΥΚΑΡΕ με Καραμπίνα σε Ανθοπωλείο και πυροβόλησε το ΘΥΜΑ στο Πρόσωπο- Σε ΚΡΙΣΙΜΗ κατάσταση η ΓΥΝΑΙΚΑ!- Αυτοπυροβολήθηκε o ΔΡΑΣΤΗΣ! (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)