Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Τρισάγιο στην εθνική οδό για τα θύματα της μοιραίας Πόρσε

https://viotikignomi.blogspot.gr/

Τρισάγιο στη μνήμη της αδικοχαμένης Αποστολίας Πατμάνογλου και του γιου της, Παύλου, τέλεσαν νωρίτερα κάτοικοι της Θήβα τέσσερις μήνες μετά το σοκαριστικό τροχαίο με τη μοιραία Porsche που οδηγούσε ο Γιώργος Βακακης.

Στο πάρκινγκ του 83ου χιλιομέτρου της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας έδωσε το “παρών” οι οποίοι βρήκαν ακαριαίο θάνατο όταν το πολυτελές αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο γιος του επιχειρηματία, Αποστόλου Βακακη, και ο φίλος του, Ανδρέας, συγκρούστηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα με το σταθμευμένο όχημα της οικογένειας Πατμάνογλου.

Ο πατήρ Γεώργιος, ο οποίος τέλεσε το τρισάγιο, διατηρεί στενούς δεσμούς με τον Υπατιο Πατμάνογλου και δήλωσε πως η συγκεκριμένη τελετή αφορά τόσο τον μικρό Παύλο και την Αποστολία όσο και τα άλλα δυο θύματα της τραγωδίας, γεγονός που δείχνει το πνεύμα συγχώρεσης για το μοιραίο απόγευμα στο Ύπατο.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως επιθυμία του τραγικού πατέρα είναι στο συγκεκριμένο σημείο να στηθεί ένα μόνιμο μνημείο προσευχής για τους τέσσερις ανθρώπους οι οποίοι άφησαν τη ζωή τους στην άσφαλτο.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου δεν παρέστη στο τρισάγιο λόγω ασθένειας του πατέρα του.
newsit