Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Έκοψαν την πίτα του οι εργαζόμενοι του Δήμου Θηβαίων



Στην κοπή της πίτας των εργαζομένων του Καλλικράτειου Δήμου Θηβαίων, που έγινε την Παρασκευή 11/02 στο Συνεδριακό Κέντρο παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου.
«Το ανθρώπινο δυναμικό είναι το πολυτιμότερο κεφάλαιο» σημείωσε στην έναρξη της ομιλίας του ο Δήμαρχος Θηβαίων και συνέχισε λέγοντας ότι «όλη η Δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά, έχουμε σκύψει σε όλα τα προβλήματα του Δήμου μας. Διανύουμε μια πολλή δύσκολη περίοδο. Όμως η προσπάθεια όλων σας για καλύτερες υπηρεσίες προς τον πολίτη είναι συγκινητική».
«Διαπιστώνω ότι κάποια πράγματα έχουν βελτιωθεί. Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν έχω κανένα παράπονο» είπε αμέσως μετά ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στους εργαζόμενους του Δήμου.
«Ζήτησα και ζητώ την βοήθεια σας. Ο Δήμος μας μεγάλωσε, τα προβλήματα αυξήθηκαν και οι μεγάλωσαν» είπε ο Δήμαρχος Θηβαίων ολοκληρώνοντας, και ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου μας «Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά».
«Να βάλουν τα δυνατά τους» κάλεσε από το βήμα τους εργαζόμενους, ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Ψούνης με τις ανάλογες ευχές ενώ από την πλευρά της η κ. Ντανάση ευχήθηκε στον Δήμαρχο και την νέα Δημοτική Αρχή «καλή και γόνιμη θητεία».
«Καλούμαστε αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό λόγω του Καλλικράτη. Να γίνουμε ακόμα καλύτεροι για να εφαρμοστούν όσα απαιτεί ο νέος Νόμος» είπε χαρακτηριστικά η κ. Ντανάση ενώ τόνισε πως «αυτό το διάστημα οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουμε σοβαρά προβλήματα που προσπαθούμε να επιλύσουμε για να μην χάσουμε τα δικαιώματα μας και σας θέλουμε συμπαραστάτες στον αγώνα μας» είπε τέλος απευθυνόμενη στην νέα Δημοτική Αρχή και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο.