Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

O EΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ???

ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ .
Ένα μεγάλο πέπλο συνομωσίας καλύπτει τις πράξεις και τις επιδιώξεις της
διαβόητης Παγκόσμιας Διακυβέρνησης που έχει συγκροτηθεί άτυπα μέσα από δοτά κυβερνητικά σχήματα. Ένα πέπλο συνομωσίας που έχει να κάνει με τον πειθαναγκασμό των μαζών προκειμένου να αποδεχτούν την περιστολή των δικαιωμάτων τους και την συρρίκνωση των εθνικών κυριαρχιών υπέρ μιας στενής υπερεθνικής ομάδας εξουσίας. Μια εξουσία που ωστόσο έχει καταγγελθεί ότι μετέρχεται διαδικασιών που θέτουν σε κίνδυνο την ψυχολογική και σωματική υγεία των πολιτών των «ελεύθερων» κρατών.
Έχει λεχθεί από επίσημους επιστημονικούς και ερευνητικούς φορείς ότι βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ένα βρώμικο σχέδιο για την μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού. Πράγμα που σημαίνει ότι κατ’ ουσία οι αλαζόνες σκιώδεις εξουσιαστές των εθνών επιθυμούν να θέσουν υπό τον έλεγχο τους ένα σύνολο απονευρωμένων συνειδήσεων αποδεκατισμένων σκλάβων που θα είναι αδύνατο να σηκώσουν κεφάλι.
Δεν μας προξενεί μεγάλη εντύπωση η διάπραξη αυτής της κτηνωδίας. Είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της προσωπικότητας νοσηρών εγκεφάλων που μισούν την διαφορετικότητα και την αυθυπαρξία των εθνών αφού τους είναι εμπόδιο στην απόκοσμη και δυσώδη κυριαρχία τους. Άλλωστε οι προθέσεις έχουν ήδη εκδηλωθεί μέσα από την παγκοσμιοποίηση, τους πανθρησκειακούς διαλόγους, τον επιχειρούμενο έλεγχο της τροφικής αλυσίδας και τον αντίστοιχο έλεγχο του κλίματος! Η απόλυτη ιεροσυλία από ανθρώπους που θέλουν να αντικαταστήσουν ακόμα και τον ίδιο τον Θεό!
Εδώ και πάρα πολύ καιρό έχουν γίνει αντιληπτές οι υπερπτήσεις κάποιων «περίεργων» αεροσκαφών τα οποία σαρώνουν κυριολεκτικά τους αιθέρες, αφήνοντας πίσω τους κάποιες αέριες μάζες που διαφέρουν αισθητά από τις αντίστοιχες μάζες των συνήθων αεροσκαφών. Οι συγκεκριμένες περίεργες αέριες μάζες κινούμενες σε ευθείες ή σχεδόν ευθείες γραμμές συντίθενται μεταξύ τους και δημιουργούν ακανόνιστα σχήματα, ενώ επιπροσθέτως διατηρούνται ακέραιες στον ουρανό για ώρες εν αντιθέσει με τις αέριες μάζες των συνηθισμένων αεροσκαφών που διαλύονται.
Το δεύτερο χαρακτηριστικό αυτών των ψεκασμών είναι ότι τα αεροπλάνα που τους διενεργούν είναι απροσδιόριστης κρατικής προέλευσης, αφού δεν φέρουν πάνω τους κανένα εθνικό ή άλλου είδους διακριτικό έμβλημα. Τα ψεκαστικά αυτά αεροσκάφη ωστόσο δεν εκφεύγουν της προσοχής ούτε επιστημονικών παρατηρητών ούτε φυσικά των λεγομένων μεγάλων δυνάμεων που γνωρίζουν άριστα το ψεκαστικό υλικό που φέρουν αυτά. Πρόκειται για επικίνδυνες χημικές ουσίες τόσο για τον άνθρωπο όσο και για το περιβάλλον.
Στην αρχή του φαινομένου υπήρξαν αντιδράσεις τόσο από ομάδες διαμαρτυρομένων πολιτών όσο και από κάποια κράτη. Ζητήθηκαν μάλιστα τότε οι λόγοι της παρουσίας των αεροψεκασμών στις ζωές μας. Και σ’ αυτό το σημείο δόθηκε άλλη μια απόδειξη του σκοτεινού χαρακτήρα της πράξεως. Οι απαντήσεις που δόθηκαν υπήρξαν ποικίλες. Από την απόπειρα αντιμετωπίσεως των περιβαλλοντικών ανωμαλιών εξαιτίας των κλιματικών αλλαγών μέχρι τα πειράματα για την αντιμετώπιση «περίεργων» ασθενειών και όχι μόνο. Η ποικιλομορφία αυτών των απαντήσεων που έδιναν οι αρμόδιες για το φαινόμενο αρχές από κράτος σε κράτος είναι φανερό ότι αποσκοπούσε την συσκότιση και τον αποπροσανατολισμό των λαών προκειμένου μέσα στη γενική σύγχυση να εξαντληθεί η διάθεση της αντίδρασης απέναντι στους δολοφόνους της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Αλλά κι όταν ακόμη δημιουργείτο ένα κλίμα αντιμετώπισης του προβλήματος, αυτό καταπνιγόταν υπό το βάρος της αδιαφορίας της παγκόσμιας κοινότητος, όπως αποκαλούν οι ισχυροί υπηρέτες του διεθνούς σιωνισμού τις συνάξεις των πολιτικών στρατών. Συνάξεις σαν κι αυτές τις ψεύτικα ευαίσθητες για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους που λαμβάνουν χώρα για την αντιμετώπιση θεμάτων όπως την υπερθέρμανση του πλανήτη, τις διαρροές των ρύπων στο περιβάλλον και τις περιστολές τάχα των πυρηνικών όπλων και της δραστηριότητας «επικίνδυνων» χωρών σαν το Ιράν και την Β. Κορέα, αφού υπάρχουν «αγγελικά» πυρηνικά σαν κι αυτά των ΗΠΑ και Ισραήλ! Και, ω του θαύματος, οι βασικοί συντελεστές που έχουν μετατρέψει το περιβάλλον σε ένα επικίνδυνο βιολογικό όπλο, δεν υπογράφουν σχεδόν ποτέ τις συμφωνίες «εξάλειψης» των κινδύνων.
Κι όμως οι παρενέργειες των κτηνωδέστατων χημικών αεροψεκασμών είναι δεδομένες. Προκαλούν βλάβες του νευροφυτικού συστήματος, ατονίες του ανθρώπινου οργανισμού, μυοσκελετικές παθήσεις και μια σειρά ακόμη επικίνδυνων νόσων, ενώ έχουν ενοχοποιηθεί για την έξαρση των καρκίνων. Οι βλάβες των χημικών αεροψεκασμών επεκτείνονται φυσικά στην καταστροφή του περιβάλλοντος, την μόλυνση των φυσικών τροφών και την ανατροπή των κλιματικών συνθηκών των χωρών με την πρόκληση ακραίων καιρικών φαινομένων και την επερχόμενη ερήμωση. Γιατί προφανώς ούτε ο καιρός τρελάθηκε ούτε η φύση αυτοκτόνησε.
Μην περιμένετε τίποτα από «προοδευτικούς» και οικολόγους συστημικούς. Τα Έθνη μπορούν να τα σώσουν μόνο οι Εθνικές και Λαϊκές δυνάμεις που αγαπούν την Πατρίδα τους. Κι ας δούμε αυτό εδώ το βίντεοhttp://www.youtube.com/watch?v=Tb2Y9-v40CY&feature=player_embedded!