Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Συγκροτήθηκε, με απόφαση Δημάρχου, η Ομάδα Διοίκησης Έργου για το Πρόγραμμα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα:«ΔΙΑΥΓΕΙΑ»
Συγκροτήθηκε στον Δήμο Θηβαίων με απόφαση του Δημάρχου κ. Σπύρου Νικολάου και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 παρ 1 του Ν.3861/2010(ΦΕΚ 112/Α/13.07.2010) με τoν τίτλο «Ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο Πρόγραμμα Διαύγεια», η Ομάδα Διοίκησης Έργου (Ο.Δ.Ε).
Η Ομάδα θα αποτελείται από 8 μέλη – υπαλλήλους οι οποίοι υπηρετούν στον φορέα με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, μόνιμοι ή με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου.
Έργο της Ο.Δ.Ε. είναι η ρύθμιση των τεχνικών λεπτομερειών της ανάρτησης στο δικτυακό τόπο της οικείας υπηρεσίας που κατά το Ν.3861/13.07.2010 είναι υπόχρεη σε ανάρτηση, η ίδρυση και λειτουργία του δικτυακού τόπου στον οποίο λαμβάνει χώρα η κεντρική ανάρτηση, η δημιουργία και τήρηση κεντρικού αρχείου καθώς επίσης και η διαβίβαση στο Εθνικό Τυπογραφείο όλων των αναγκαίων στοιχείων για την ανάρτηση των σχετικών πράξεων στον κεντρικό δικτυακό του τόπο.
Επίσης, έργο της Ο.Δ.Ε. είναι η τήρηση αρχείου των σχετικών νομοθετημάτων, πράξεων και αποφάσεων με τρόπο προσιτό σε κάθε ενδιαφερόμενο, καθώς και στα άτομα με αναπηρία, και με όλα τα αναγκαία τεχνικά ,διαδικαστικά και οργανωτικά μέτρα ώστε να εξασφαλίζεται η προσβασιμότητα ,ακεραιότητα και διαθεσιμότητα των κειμένων που αναρτώνται.
Η Ο.Δ.Ε. θα λειτουργεί εντός και εκτός του ωραρίου εργασίας και σύμφωνα με τις διατάξεις περί συλλογικών οργάνων.
Ορισμός του Συντονιστή και των μελών της Ο.Δ.Ε. ως εξής:
• Αραπάκη Σωτηρία κλάδου ΠΕ1 με βαθμό Γ υπάλληλος του Δήμου Θηβαίων Συντονιστής και με αναπληρωτή την Παπαγιαννάκη Ελένη κλάδου ΔΕ .
• Tσιβόλα Αικατερίνη κλάδου ΔΕ1 με βαθμό Β ,υπάλληλος του Δήμου Θηβαίων μέλος, με αναπληρωτή την Κωτσογιάννη Μαρία κλάδου ΔΕ1 με βαθμό Γ.
• Χουγιάζος Παναγιώτης κλάδου ΥΕ16 με βαθμό Δ, υπάλληλος του Δήμου Θηβαίων, μέλος με αναπληρωτή την Νιούκα Αθηνά του κλάδου ΔΕ1με βαθμό Β.
• Κολέσια Δήμητρα κλάδου ΥΕ 16 με βαθμό Δ ,υπάλληλος του Δήμου Θηβαίων ,μέλος, αναπληρωτή την Ροζαλία Ραβανοπούλου του κλάδου ΥΕ με βαθμό Ε.