Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Προσοχή στους επιτήδειους!






Τηλεφωνούν ως εκπρόσωποι του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ζητώντας χρήματα για την μεταφορά τροφίμων…

Και τι δεν σκαρφίζονται οι κάθε είδους απατεώνες, προκειμένου να αποκομίσουν κέρδη σε βάρος των πολιτών και δη των ηλικιωμένων…


Αυτή την φορά κάποιοι τηλεφωνούν σε ηλικιωμένους Δήμων, στους οποίους λειτουργεί Κοινωνικό Παντοπωλείο, ισχυριζόμενοι ότι θα τους παραδώσουν τα τρόφιμα, που μοιράζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, με την προϋπόθεση ότι θα τα πληρώσουν με το ποσό των 20 ευρώ.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της εφημερίδας και κυρίως τις ανακοινώσεις του Δήμου Θηβαίων, δεν ισχύει τίποτε απ’ όλα αυτά, καθώς η διανομή γίνεται δωρεάν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο σε εκείνους που καλούνται και στους ηλικιωμένους σε συνεργασία με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και τα τρόφιμα δεν πωλούνται.

Την ισχύ της ανακοίνωσης μας επιβεβαιώνει η η Ευγ. Βενιζέλου από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Θηβαίων, που εφιστά την προσοχή στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, να μην ανταποκρίνονται σε κανέναν που παρουσιάζεται δήθεν από τον Δήμο και ζητά πληρωμή για τα τρόφιμα, διότι πρόκειται για επιτήδειους που ουδεμία σχέση έχουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο!