Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ευχαριστίες από την γυναικεία χορωδία του Λάϊου


Με τη λήξη της φετινής χρονιάς η «Γυναικεία Χορωδία» του πολιτιστικού συλλόγου «Λάιος» θέλει να ευχαριστήσει όλους αυτούς τους ανθρώπους, που και αυτή την δύσκολη για όλους μας χρονιά στήριξαν τη χορωδία με συνέπεια, παρουσιάζοντας το μουσικό πρόγραμμά της τόσο στην πόλη της Θήβας όσο και στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων αλλά και των όμορων νομών. Εκδηλώσεις που στήριξαν με την παρουσία τους και όχι μόνο.

Ευχαριστούν τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νίκο Στρατέλο, τον Πρόεδρο και το Δ/κο Συμβούλιο του Δ.Ο.Θ., τον Πρόεδρο και το Δ/κο Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΛΑΪΟΣ» καθώς και τον κ. Αθανάσιο Μάμαλη.

Ευχαριστούν επίσης τους πολιτιστικούς συλλόγους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων Θίσβης, Προδρόμου και Δομβραίνας, τη Γυναικεία Χορωδία Καπαρελλίου και την Τοπική Κοινότητα Αγίου Θωμά. Σας ευχόμαστε να έχετε ένα καλό-ξεκούραστο με αισιοδοξία και χαμόγελο καλοκαίρι.

Με ευχαριστίες
Ο Μαέστρος- Χοράρχης
ΤΑΜΑΤΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΖΗΣ

Τα μέλη ΜΠΑΚΑ Ε- ΣΑΜΙΩΤΗ Μ-ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ Ε-ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ Π-ΜΑΡΙΝΗ Κ-ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ Β-ΛΙΑΚΟΥ Κ-ΣΟΥΛΙΩΤΗ Γ-ΤΖΑΦΕΡΗ Γ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ν- ΛΥΜΠΕΡΙΟΥ Γ- ΤΣΕΣΜΕΛΗ Φ- ΚΟΡΔΗ Δ-ΚΑΣΤΙΖΑ Π-ΦΙΛΛΙΠΟΥ Σ- ΛΑΣΠΗ Μ-ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ Μ-ΚΥΡΙΑΚΗ Σ-ΚΟΡΟΠΟΥΛΗ Π-ΕΥΘΥΜΙΟΥ Κ.

Η Υπεύθυνη του Τμήματος της Γυναικείας Χορωδίας Πολ.Συλ. «ΛΑΪΟΣ»
ΚΩΝ/ΝΑ Β. ΖΑΜΠΑΚΟΥ