Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Παναιτωλικός 0-0.

Πάνω σε ανεκδιήγητο διαιτητικό τρίο που με τις αποφάσεις του αλλοίωσε το αποτέλεσμα, σκόνταψε στον χθεσινό αγώνα ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, μένοντας στο 0-0 με τον Παναιτωλικό.  Στο 37’ ο δεύτερος επόπτης Δανέζης, σήκωσε τη σημαία για λόγο που ούτε ο ίδιος γνωρίζει και ο διαιτητής ακύρωσε το καθαρό γκολ του Napoleoni. Στο 44’ έπειτα από σέντρα του Μουλόπουλου, ο Ζουρούδης έπιασε το γυριστό σουτ, αλλά ο Τζεννάμο μπλόκαρε τη μπάλα. Στο β’ ημίχρονο οι παίκτες του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ μπήκαν πολύ δυνατά και δημιουργούσαν συνεχώς ευκαιρίες στα καρέ του Παναιτωλικού.
Ο διαιτητής κ. Χατζής συνέχισε με τα προκλητικά σφυρίγματά του σε βάρος του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ και ανεχόμενος το αντιαθλητικό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού, να δημιουργεί εκνευρισμό τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στους θεατές που παρακολουθούσαν τον αγώνα.
Στο 46’ το σουτ του Dimbala κόντραρε σε σώματα των αμυντικών των φιλοξενούμενων. Στο 47’ η παράλληλη σέντρα του Μουλόπουλου από τα δεξιά πέρασε ανεκμετάλλευτη. Στο 55’ ο Napoleoni έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και πλάγια δεξιά και ο Τζεννάμο πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση. Δύο λεπτά αργότερα πάλι ο Ιταλός σούταρε από το ίδιο σημείο, ο Τζεννάμο επέκρουσε, αλλά κανείς παίκτης του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ δε μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στην κενή εστία. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ξανά σουτ του Napoleoni, μπλόκαρε ο Τζεννάμο. Στο 65’ αμυντικός των φιλοξενούμενων πρόλαβε τον Dimbala, πριν εκείνος στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, διώχνοντάς τη σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε από τα δεξιά ο Ταραλίδης, ο Popovic έπιασε γυριστό σουτ, αλλά ο Τζεννάμο μπλόκαρε. Στο επόμενο λεπτό, η παράλληλη μπαλιά του Napoleoni από τα δεξιά πέρασε ανεκμετάλλευτη. Στο 70’ ο Popovic εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή και ενώ εκείνη κατευθυνόταν στο γάμα της εστίας του Τζεννάμο, εκείνος με εκπληκτική απόκρουση την έδιωξε σε κόρνερ, σώζοντας για ακόμη μία φορά τον Παναιτωλικό. Στο 72’ σουτ και πάλι του Popovic από τα δεξιά, μπλόκαρε ο Τζεννάμο. Στο 74΄ ξανά ο Κροάτης θα επιχειρήσει το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τζεννάμο. Στο 75΄ το σουτ του Napoleoni μέσα από την περιοχή θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, που σχεδόν για ολόκληρο το β’ ημίχρονο έπαιζε μόνος του με τους παίκτες του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ.
Στο 87’ σημειώθηκε η δεύτερη μεγάλη φάση του παιχνιδιού, όταν σε αλλεπάλληλα σουτ των παικτών του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ μέσα στην περιοχή, η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού του Παναιτωλικού και ενω κατευθυνόταν στα δίχτυα, άλλαξε πορεία, αλλά ο διαιτητής ενώ ήταν μπροστά στη φάση, αρνήθηκε να καταλογίσει το οφθαλμοφανέστατο πέναλτι, προς έκπληξη ακόμη και των φιλοξενούμενων. Η τελευταία φάση του αγώνα σημειώθηκε στις καθυστερήσεις, όταν στο φάουλ του Popovic από τα δεξιά, ο Napoleoni έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ αγωνίστηκαν οι:
Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Λισγάρας, Κόλτζος, Ταραλίδης (87’ Σοϊλέδης), Tasic, Napoleoni, Dimbala, Popovic, Ζουρούδης (90’ Βασιλείου).
Για τον Παναιτωλικό έπαιξαν οι:
Τζεννάμο, Rocha, Vukovic (79’ Μπελεβώνης), Κούσας, Edjenguele (45’ Αναστασιάδης), Παλαιολόγος, Δέντσας, Παππάς (64’ Johnson), Baykara, Θεοδωρίδης, Γκούρμα.