Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Πέρασε από τη Φυλή ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ. Θρασύβουλος – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-1

Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Θρασύβουλου στη Φυλή με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Football League ΟΠΑΠ. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 16’, όταν ο Napoleoni έκανε παράλληλη σέντρα από  αριστερά και ο Dimbala με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κωστάκη. Στο 20’ ο διαιτητής σταμάτησε με ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ τον Dimbala, πριν εκείνος προλάβει να βγει με αξιώσεις απέναντι από τον Κωστάκη. Στο 43’ και πάλι ο Βέλγος έκανε παράλληλη μπαλιά από τα αριστερά, η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού του Θρασύβουλου, αλλά ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 44’ σουτ του Tasic έφυγε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και σουτ του Ζουρούδη στο 50’. Στο 61’ ο Μουλόπουλος σέντραρε από τα δεξιά, ο Ζουρούδης έπιασε το τακουνάκι αλλά ο Κωστάκης μπλόκαρε τη μπάλα. Οι γηπεδούχοι απείλησαν την εστία του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ στο 70’, αλλά ο Κυριακίδης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ την κεφαλιά του Σκούρτη. Στο 75’ σουτ του Luciano έφυγε άουτ, ενώ στο 81’, στην τελευταία καλή ευκαιρία του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ στο παιχνίδι, ο Luciano εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Napoleoni έπιασε κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κωστάκη. Στο 88’ ο Κατσίκης χτύπησε εκτός φάσης τον Tasic, μπροστά στον επόπτη, αλλά ο διαιτητής όχι μόνο έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, αλλά τιμώρησε τον Τasic με κίτρινη κάρτα, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες του πάγκου του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ.
Για τον Θρασύβουλο έπαιξαν οι:
Κωστάκης, Κολοτούρος, Pripu, Ζώνας, Βαλεριάνος (65’ Νικλητσιώτης), Κακαράς, Παληγεώργος (50’ Ζαχαρόπουλος), Μουστόγιαννης, Κατσίκης, Σκούρτης, Frimpong (79’ Langlet).
Για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ αγωνίστηκαν οι:
Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Σωτήρχος, Αλεξίου, Λισγάρας, Tasic, Begoña (61’ Κορδονούρης), Napoleoni (84’ Κοιλιάρας), Dimbala, Popovic (74’ Luciano), Ζουρούδης.