Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2011


**ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011Εναρξη καρναβαλικών εκδηλώσεων στις 11π.μ στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς.
΄΄ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ΄΄
Συμμετέχουν τα χορευτικά συγκροτήματα
''Σύλλογος γυναικών Αγίου Νικολάου Λιβαδειάς'', ''Χορευτικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου'',''Σύλλογος Ποντίων Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ'',''Σύλλογος Κρητών Λιβαδειάς'',''Α.Κ.Ο.Λ Λιβαδειάς'',''Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Ευαγγελίστριας Λιβαδειάς,''Χορευτικός Σύλλογος Αμφίκλειας'',''Σύλλογος των απανταχού Παροριτών Δήμου Λιβαδειάς''.Χοροί της Κύπρου θα παρουσιαστούν από τους μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς.
**ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011'Αναμμα φωτιών σε συνοικίες της πόλης αλλά και σε Δημοτικά Διαμερίσματα του διευρημένου Δήμου Λιβαδειάς.
**ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥΠΑΡΤΙ ΜΑΣΚΕ στις 9μ.μ ΣΤΟ ΄΄PIU'' Στο πάρτι θα συμμετάσχουν και φοιτήτριες-φοιτητές από χώρες της Ευρώπης που βρίσκονται στην πόλη μας,με πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.... Για ποτό και χορό έως το .....πρωϊ!!!Θα υπάρξουν και πολλές εκπλήξεις!!!

**ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011Σύλλογοι και Σχολεία στις 11π.μ θα πλέξουν το παραδοσιακό γαϊτανάκι στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς.

**ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011
Στο κέντρο ''ΓΙΟΥΛΑΣ'',θα πραγματοποιηθεί , ο μεγάλος αποκριάτικος χορός του Συλλόγου μας όπου σας περιμένουμε όλους μασκαρεμένους ή μη, για ξεφάντωμα και γλέντι μέχρι τελικής....πτώσεως.

**ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 (4μ.μ)
Στους κεντρικούς δρόμους της Λιβαδειάς ,με τη συμμετοχή αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων ,θα πραγματοποιηθεί η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ.Υπό τους ήχους Λάτιν μουσικής -της Φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου Λεβαδέων και πολυμελούς ομάδας μαζορετών του χορευτικού τμήματος του ΑΚΟΛ Λιβαδειάς.
**ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011
Στο ύψωμα του Προφήτη Ηλία στο Ζαγαρά, θα γιορτάσουμε τα κούλουμα με το παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού,προσφορά φασολάδας ,λαγάνας και λοιπών σαρακοστιανών εδαισμάτων....
Ο ΔΗΜΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ
ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ''ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ''
ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!