Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Πρόσκληση σε φορολογικό σεμινάριο στην πόλη της Θήβας


Το Επιμελητήριο Βοιωτίας σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνικών Επιστημόνων (Π.Ε.Φ.Ε.) διοργανώνουν φορολογικό σεμινάριο, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2010 και ώρες 9.00 – 14.00, στο κατάστημα του Επιμελητήριου Βοιωτίας, στην Θήβα, (Δίρκης 20, Θήβα, τηλ. 2262089630).
Εισηγητές σεμιναρίου είναι οι:
1. ΣΕΪΜΕΝΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ, Αντιπρόεδρος ΠΕΦΕ, Οικονομολόγος- Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Συγγραφέας Φορολογικών Βιβλίων.
2. ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, Φοροτεχνικός, Φορολογικός Σύμβουλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά.
3. ΚΡΙΓΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Φοροτεχνικός, Καθηγητής ΚΒΣ.
4. ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ, Αντιπρόεδρος ΠΕΦΕ, Αντιπρόεδρος Συνηγόρου του Φορολογούμενου, Γραμματέας Οικονομικών Ο.Κ.Ε. Βουλής, Ειδικός σε θέματα Διοικητικής Διαδικασίας.

Θεματολογία του σεμιναρίου1. Παρουσίαση του νέου νόμου, Ν.3842/2010 «Αποκατάσταση φορολογικής δικαιοσύνης, αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και άλλες διατάξεις»
2. Ανάλυση της εισηγητικής έκθεσης για την πιστοποίηση του λογιστή – φοροτεχνικού.
3. Φορολογικές Δηλώσεις 2011 – Νέα τεκμήρια.
4. Διοικητική Διαδικασία και Φορολογικοί Έλεγχοι.
5. Αλλαγές ΚΒΣ.
6. Αυτοέλεγχος με νέους τεράστιους φόρους
Η ενημερωτική εκδήλωση είναι ανοιχτή και απευθύνεται σε όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν, με έγκυρο και συστηματικό τρόπο, φορολογικά και λογιστικά θέματα, που άπτονται της επιχειρηματικής δραστηριότητας.Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Αγνιάδης