Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Εμπορικός Σύλλογος Θήβας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011 στα γραφεία το Εμπορικού Συλλόγου συνεδρίασαν τα  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με θέματα Λαθρομετανάστες  και  Εγκληματικότητα.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης και ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Νικολάου Σπυρίδων, ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων κ. Χατζησταμάτης Ανδρέας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Χαρέμης Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κοκκοντίνης Αθανάσιος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών επαρχίας Θηβών κ. Χαρατσής Χρήστος, ο Πρόεδρος των Ραδιοταξί κ . Πέππας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτιστικής ανάπτυξης «Λάϊος» κ. Φρούσιος Αναστάσιος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων κ. Σωτήρχος Νικόλαος,  ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου κ. Δράκος,  η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ Πρωτόπαππα Φιλιώ, από τον Παραδοσιακό Σύλλογο Βλάχικου Γάμου ο κ . Ψούνης Βασίλειος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών  κ. Δαγδελένης Απόστολος.
          Κατά τη συνεδρίαση αποφασίστηκε για το πρώτο θέμα να υπάρξει άμεση επέμβαση του Δήμου σε συνεργασία με το τμήμα Υγιεινής στο Συνοικισμό και παρουσία των φορέων που συμμετείχαν στη συνάντηση αυτή.
Για το δεύτερο θέμα αποφασίστηκε να υπάρξει άμεση κινητοποίηση του Δήμου και επαφή με τους Βουλευτές Ν. Βοιωτίας, ώστε να ζητηθεί το ταχύτερο δυνατόν η στελέχωση της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Θηβών με ικανό αριθμό προσωπικού, ώστε να αντιμετωπιστεί καλύτερα το φαινόμενο της αύξησης της εγκληματικότητας.
Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της στους εκπροσώπους των φορέων που συμμετείχαν στη συνάντηση αυτή.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ