Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή της Αλιάρτου


Στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων και επιχειρήσεων που έχει σχεδιάσει η Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας, για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας και την αντιμετώπιση προβλημάτων που παρατηρούνται σε διάφορες περιοχές της Αλιάρτου, από ημεδαπούς πολίτες ROMA, που διαβιούν σε πρόχειρους καταυλισμούς, συγκροτήθηκε πρωινές ώρες της σήμερον (09-02-2011), συνεργείο αστυνομικών ελέγχων, σε συνεργασία με συναρμόδιες υπηρεσίες (Δ.Ε.Η, Δήμος Αλίαρτου, Διεύθυνση Υγιεινής).
Ειδικότερα, διενεργηθήκαν έλεγχοι σε τέσσερις (4) καταυλισμούς ROMA, όπου διαπιστώθηκαν είκοσι έξι (26) παραβάσεις, ήτοι δεκατέσσερις (14) πολεοδομικού ενδιαφέροντος (αυθαίρετες κατασκευές) και δώδεκα (12) για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από την Δ.Ε.Η και υπεβλήθηκαν αντίστοιχες μηνύσεις.
Επίσης, προσήχθησαν πέντε (5) αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, οι οποίοι στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων και συνελήφθησαν προκειμένου εφαρμοστεί σε βάρος τους το διοικητικό μέτρο της απέλασης.
Οι ειδικοί αυτοί έλεγχοι εντάσσονται σε συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, είναι στοχευμένοι και επαναλαμβανόμενοι σε διαφορετικό τόπο και χρόνο κάθε φορά.