Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                                            Θήβα : 15-6-2012
ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ
                                                                          ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. :   15616
Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου
Πληροφορίες :  Δ.Τσούγκα
Τηλ. : 22623-50608
FAX .: 22620-27628
Ταχ.Κώδικας : 32200




                                                          Π Ρ Ο Σ : 

          Σας κοινοποιούμε την υπ’ αριθ. πρωτ. 15616/15-6-2012 πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Θηβαίων, η  θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων αυτού (Παλαιό Δημαρχείο-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) την 20 του μηνός ΙΟΥΝΙΟΥ 2012, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 19:30 σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης,  για ενημέρωσή σας : 

1.             Oρισμός εκπροσώπου του Δήμου Θηβαίων στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Aνώνυμης Εταιρείας «ΕΛΙΚΩΝΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ» που θα πραγματοποιηθεί την 29η Ιουνίου 2012.  

2.             Αποδοχή της απόφασης ένταξης της πράξης με τίτλο : «Ανάπτυξη δομών και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας – Δημιουργία κέντρων Συμβουλευτικής υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας σε τοπικό επίπεδο στον άξονα προτεραιότητας 09» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013».

3.             2.1 Τροποποίηση Προγράμματος Επενδύσεων- Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Θηβαίων έτους 2012.

4.             Αναμόρφωση του δημοτικού προϋπολογισμού του Δήμου Θηβαίων έτους 2012.

5.             Υλοποίηση με ίδια μέσα του Υποέργου «Λειτουργία Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας σε τοπικό επίπεδο στο Δήμο Θηβαίων» της Πράξης «Ανάπτυξη Δομών και Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας στις 2 Περιφέρειες Σταδιακής Εισόδου» και Κωδ. ΟΠΣ «376271» του Ε.Π. «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013».

6.             Ενημέρωση σχετικά με την εξαίρεση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από τα Κοινοτικά – Κοινωνικά Προγράμματα.

7.             Συμπλήρωση της υπ’ αριθ. 404/2011 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με τον ορισμό εκπροσώπων στην Επιτροπή Εκτίμησης Ακινήτου.

8.             Ανανέωση άδειας υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου τύπου Β’ του κ. Τσέλλου Περικλή του Αθανασίου.

9.             Λήψη απόφασης για την ανάθεση της μελέτης : «Τοπογραφική αποτύπωση στο Συνοικισμό για την διεύρυνση της Πλατείας».

10.         Έκφραση γνώμης για την εγκατάσταση αιολικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 39MW  της εταιρείας «POURNARI AIOLOS ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.» στη θέση «Πουρνάρι» της Δ.Ε.Θίσβης του Δήμου Θηβαίων.

11.        Λήψη απόφασης για τη χορήγηση άδειας εισόδου – εξόδου σε γήπεδο ιδιοκτησίας Π.Δρόση, Α.Γουδάλα, Γ.Μάμαλη και Δ.Καφέ σε δημοτικό δρόμο στη θέση «Κολωνίτσα» Πυρίου Θηβών.

12.        Λήψη απόφασης για τη χορήγηση άδειας εισόδου – εξόδου σε γήπεδο ιδιοκτησίας ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.  σε δημοτικό δρόμο κάθετο στο 81,5χλμ. της νότιας SERVICE ROAD της Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας στην περιοχή «Γρούμπουλο» Θηβών.


                                                                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                       ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                                                   ΑΘ.ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ