Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Απορριμματοφόρα στο Δημαρχείο Θήβας!!!


Έξω από το Δημαρχείο της Θήβας παρέταξαν χθες τα απορριματοφόρα, οι εργαζόμενοι σε αυτά οι οποίοι κρίνουν πως είναι επικίνδυνα για τους ίδιους αλλά και για τους πολίτες.
«Μόλις επισκευάζεται ένα θα βγαίνει στους δρόμους και θα συνεχίζουμε έτσι μέχρι να φτιαχτούν όλα» επιμένουν οι εργαζόμενοι!
«Δεν θέλουμε να εμποδίσουμε, αλλά να εξασφαλίσουμε την σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων και των πολιτών. Παρακαλάμε εδώ και 4 χρόνια τον Δήμαρχο να ανανεώσει τον στόλο και τίποτα δεν έχει κάνει, προκειμένου να προχωρεί σε συμβάσεις με την ΔΕΠΟΔΑΘ στην οποία μοιράζει χρήματα με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα» δηλώνει ο Πρόεδρος των Εργαζομένων στον Δήμο Θηβαίων Β. Ψούνης, υπογραμμίζοντας πως «Από αύριο δεν ανεβαίνει κανείς στα αυτοκίνητα μέχρι αυτά να επισκευαστούν».
«Λάστιχα φθαρμένα, κανένα όχημα δεν έχει ταχογράφο, άλλο δεν έχει κάρτα ηλεκτρονική και όλα βρίσκονται σε επικίνδυνη κατάσταση, με τα λάδια και σκουπίδια να τρέχουν στους δρόμους» λέει ο Δημήτρης, οδηγός σε ένα από τα απορριμματοφόρα, ενώ όλοι παραδέχονται πως «δουλεύουν σε γνώση τους τα αυτοκίνητα, κινδυνεύοντας να πάνε φυλακή οι ίδιοι».
«Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να μαζεύουμε τα σκουπίδια γι’ αυτό και πληρώνουν ο κόσμος» δηλώνουν οι εργαζόμενοι μαζί με την απόφασή τους να μην ξανανέβουν στα απορριμματοφόρα μέχρι αυτά να επισκευαστούν.