Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη τριών (3) ατόμων περί νομοθεσίας εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων στην περιοχή της Θήβας
    Συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες της 15-05-2010 στη Θήβα Βοιωτίας, τρεις (3) αλλοδαποί, εκ των οποίων ένας άνδρας ηλικίας 50 ετών υπήκοος Αλβανίας και δυο γυναίκες ηλικίας 43 και 36 ετών, υπήκοοι Αλβανίας και Νιγηρίας αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία περί νομοθεσίας εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.
   Η σύλληψη τους επετεύχθη με συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνεπικουρούμενοι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς.
   Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση:
-             Η 43χρονη αλλοδαπή υπήκοος Αλβανίας, η οποία διατηρούσε κατάστημα «Μπαρ» στη Θήβα, εκμεταλλευόμενη την ευάλωτη θέση της 36 αλλοδαπής υπηκόου Νιγηρίας, η οποία εργαζόταν στο εν λόγω κατάστημα ως σερβιτόρα, προήγαγε αυτή στη πορνεία με σκοπό την κερδοσκοπία αντί του ποσού των 100 ευρώ.
-            Ο 50χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας μετέφερε την υπήκοο Νιγηρίας από την Αθήνα όπου διέμενε στο κατάστημα.
-            Το κατάστημα στερούταν την απαραίτητη άδεια λειτουργίας ενώ η ιδιοκτήτρια αυτού διέμενε παράνομα στην χώρα μας καθόσον παλαιότερα είχε απελαθεί.
-            Ως χώρος ερωτικής συνεύρεσης της αλλοδαπής με τους πελάτες χρησιμοποιούταν ξενοδοχείο που βρισκόταν πλησίον του καταστήματος.
    Στην κατοχή της 43χρονης αλλοδαπής ανεβρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.500,00 Ευρώ καθώς και δεκαεπτά (17) προφυλακτικά.
    Ανωτέρω συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν ενώπιον του κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.