Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΡΑ


ΤΕΡΑ: ΔΙΑΘΕΣΑΜΕ ΗΔΗ –ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 180.000 ΕΥΡΩ- ΠΟΣΟ 165.000 ΕΥΡΩ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ
Ο Σύλλογος Προστασίας και Αναβάθμισης του Περιβάλλοντος “Η ΤΕΡΑ” σε ανακοίνωση της αναφέρει τα εξής:
Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει το θέμα του συλλόγου Η ΤΕΡΑ. Συγκεκριμένα και όπως προκύπτει από επίσημα παραστατικά, ο Σύλλογος διέθεσε, από το ποσό των 180.000 ευρώ, με το οποίο επιχορηγήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών, ποσό 165.000 ευρώ για έργα υπέρ του Δήμου Θηβαίων.
Αναλυτικά:
  1. Για μελέτες, κατασκευές και αποκαταστάσεις Γυμναστηρίων στην ανατολική πλευρά της πόλης που ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν στην νεολαία, διέθεσε ποσό 55.000 ευρώ, περιλαμβανομένου ΦΠΑ.
  2. Για την προκαταβολή σύνταξης της πρώτης «Μελέτης», που προβλέπει όχι μόνο αναδασώσεις αλλά και την κατασκευή έργων ψυχαγωγίας και άθλησης των δημοτών, στην κατεστραμμένη από τις πυρκαγιές περιοχή του Μοσχοποδίου, προς το Τεχνικό Γραφείο Γ. Μάμαλη, διέθεσε ποσό 42.000 ευρώ περιλαμβανομένου ΦΠΑ.
  3. Για προκαταβολή σύνταξης της δεύτερης «Μελέτης» που προβλέπει αναδασώσεις κλπ και σε άλλες τοποθεσίες κατεστραμμένες από τις πυρκαγιές της Θήβας, προς το προαναφερόμενο Τεχνικό Γραφείο, διέθεσε ποσό επίσης 40.000 περιλαμβανομένου ΦΠΑ,
  4. Για εξόφληση των προαναφερόμενων δύο (2) “Μελετών” διέθεσε ποσό 28.000 ευρώ, περιλαμβανομένου ΦΠΑ.
Τελειώνοντας με χαρά πληροφορούμαστε ότι στο Μοσχοπόδι με βάση τις μελέτες που ετοιμάζουμε για τον Δήμο, ο ΣΕΓΑΣ θα διοργανώσει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου όλων των κατηγοριών σε συνεργασία με τον Δήμο της Θήβας, θεωρούμε δε ότι και η δική μας συνεισφορά είναι σημαντική για την επιτυχία του μεγάλου αυτού γεγονότος.