Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Εύβοια: Αυτοί θα πάνε στην βουλή!


Αυτοί είναι τελικά οι έξι βουλευτές του νομού μας.



Aν και μέχρι τα μεσάνυχτα, έδειχνε ότι η Νέα Δημοκρατία θα έβγαζε τρεις βουλευτές στην βουλή.

Τα πράγματα έκαναν τούμπα και έτσι ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Χρυσή Αυγή, ΔΗΜΑΡ και Ανεξάρτητοι Έλληνες, εκλέγουν από έναν βουλευτή.

Πριν λίγη ώρα έφθασε στο Κέντρο Τύπου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι εκλογές της 17ης Ιουνίου τελείωσαν και σε ότι αφορά στο πρόσωπό μου είναι μεγάλη τιμή να είμαι ακόμη μια φορά Βουλευτής Εύβοιας. Σε ότι αφορά στο γενικότερο εκλογικό αποτέλεσμα, οφείλω να σημειώσω ότι η νίκη της Ν.Δ. είναι καθαρή και καλείται να βρει εκείνους τους κυβερνητικούς εταίρους που εκείνη νομίζει ότι πρέπει να προτείνει, να κάνει πρόταση συνεργασίας για να υλοποιήσει το πρόγραμμα της διαπραγμάτευσης του μνημονίου.

Αυτή ήταν η δέσμευσή της μαζί με όλες τις άλλες υποσχέσεις που έχει δώσει. Επομένως περιμένουμε να δούμε αν αυτοί που ψήφισαν το μνημόνιο ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος θα τα ξαναβρούν στην Κυβέρνηση, αν ο κ. Κουβέλης αποτολμήσει να υλοποιήσει αυτό το οποίο έχει πει δηλαδή αν είναι σταδιακή η αποδέσμευση από το μνημόνιο να συνδράμει σε μία κυβέρνηση.
Κατά τα άλλα θα πρέπει να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους που εξελέγησαν σήμερα ειδικά στο Νομό μας τους συγχαίρω, εξίσου και ανεξαιρέτως. Πρέπει να σημειώσω ότι ο σχηματισμός κυβέρνησης δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά.
Επομένως οι επόμενες μέρες θα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να τις παρακολουθήσουμε, με ενεργητική συμμετοχή του κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.»     http://evianews.com/