Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Συνελήφθη 25χρονος μετέφερε με το ΚΤΕΛ 1 κιλό κάνναβης στην Θήβα


http://www.radio-thiva.gr

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη 25χρονος ημεδαπός, για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών

Κατασχέθηκε πάνω από (1) κιλό ακατέργαστης κάνναβης

Στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων και ερευνών για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών κατάφεραν χθες (24-04-2017) το μεσημέρι, να εντοπίσουν και συλλάβουν έναν 25χρονο ημεδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε σημαντική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με προμήθεια ναρκωτικών ουσιών του 25χρονου από περιοχή της Αθήνας με σκοπό την περεταίρω διακίνησή τους, ο συλληφθείς εντοπίστηκε να επιβαίνει σε λεωφορείο του Κ.Τ.Ε.Λ. το οποίο τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση.

Κατά την πραγματοποίηση προσωρινής στάσης του λεωφορείου, σε ευρύτερη περιοχή της Θήβας, διενεργήθηκε έλεγχος στις αποσκευές του 25χρονου, όπου σε σακίδιο πλάτης που έφερε μαζί του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον σακούλα, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (1.010) γραμμαρίων.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκε επίσης ένα κινητό τηλέφωνο, ως μέσο διευκόλυνσης για την διακίνηση των ναρκωτικών.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.

Οι έρευνες και οι επιχειρήσεις των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, με σκοπό την αντιμετώπιση και καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.