Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Γαλλία-Δελφοί μέσω Διστόμου… οικογενειακώς με ποδήλατα

http://radio-thiva.gr/
Δείτε φωτογραφίες από ένα σπάνιο και όμορφο ταξίδι.



Ένα ζευγάρι Γάλλων με τα τρία πολύ μικρά παιδιά τους, κάνουν ποδηλατικό τουρισμό στην Ελλάδα με προορισμό τους Δελφούς μέσω Διστόμου Βοιωτίας!

Την Τετάρτη, ενώ το θερμόμετρο έδειχνε 25+ βαθμούς, οι ταξιδιώτες εντυπωσίαζαν τους οδηγούς και τους επιβάτες των διερχόμενων αυτοκίνητων στον δρόμο Λιβαδειάς -Διστόμου και τους χαιρετούσαν με κορναρίσματα.



Η γυναίκα έσερνε με το ποδήλατό της τρίκυκλο καροτσάκι-κούνια με το μωρό τους και μπροστά είχε δύο σακβουαγιάζ με τα μωρουδιακά! Ακολουθούσε ο άντρας της, με «συνδεδεμένα» μπρος και πίσω από το δικό του ποδήλατο, τα μικρά ποδήλατα των άλλων δυο παιδιών τους (5-6 ετών)!



Σε οδηγούς που τους ρωτούσαν - ουσιαστικά εν κινήσει - είπαν ότι έρχονται από Γαλλία και πάνε στους Δελφούς, με διανυκτέρευση στην κωμόπολη του μαρτυρικού Διστόμου.

Η οικογένεια έφθασε νωρίς το απόγευμα στο Δίστομο και κατέλυσε σε ένα από ξενοδοχεία της πάνω πλατείας της πόλης. Μέχρι να τακτοποιήσουν τα πράγματα οι γονείς, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά αλώνιζαν χαρούμενα κάτω από τον ίσκιο του πλάτανου με την βρύση δίπλα. Μάλιστα καταχάρηκαν, όταν ένας κάτοικος τους έδειξε τις φωτογραφίες τους στο Facebook που είχε τραβήξει νωρίτερα στον δρόμο! Οι ερωτήσεις τους δε, αφορούσαν το πόσο ανηφορικός είναι ο δρόμος μέχρι τους Δελφούς...


Πηγή φωτογραφιών: Λουκάς Δημάκας