Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σ.Π.Ο.Α.Κ.



ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ                                                                                  ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ
ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ (Σ.Π.Ο.Α.Κ.) «Ο ΑΡΙΩΝ»                                
           Αίγιο, 25 Απριλίου 2017


Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

«Πρόσκληση σε εκδήλωση με θέμα: ″Ας καταγράψουμε τα τοπικά
και διατοπικά περιβαλλοντικά μας προβλήματα″,
με τη συμμετοχή του Σ.Π.Ο.Α.Κ.»



Ο Σ.Π.Ο.Α.Κ. συνεχίζοντας τις δράσεις του που αφορούν στην προστασία και αειφόρο ανάπτυξη του Κορινθιακού Κόλπου, αλλά και στην ανάδειξη θεμάτων που ενδιαφέρουν τους Δήμους - Μέλη του, γύρω από τον Κορινθιακό, σας προσκαλεί στην Εκδήλωση του Πανελλήνιου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων (ΠΑΝΔΟΙΚΟ), με θέμα: ″Ας καταγράψουμε τα τοπικά και διατοπικά περιβαλλοντικά μας προβλήματα″, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 29 Απριλίου 2017 και ώρα 19.00´ μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Κ. Αιγίου (Παλαιό Νοσοκομείο) οδός Ν. Πλαστήρα 19 & Κανελλοπούλου.
Το περιεχόμενο της πρόσκλησης έχει ως ακολούθως:

«Το ΠΑΝΔΟΙΚΟ έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην εκδήλωση της 29ης Απριλίου 2017, στις 19:00 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου (Παλαιό Νοσοκομείο) με θέμα: "Ας καταγράψουμε τα τοπικά και διατοπικά περιβαλλοντικά μας προβλήματα". Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και συνδιοργανώνεται από: το Σύνδεσμο Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης Κορινθιακού Κόλπου (Σ.Π.Ο.Α.Κ.) "ΑΡΙΩΝ", τον Δήμο Αιγιαλείας, τον Δήμο Κορινθίων και τον Ναυτικό Όμιλο Αλεποχωρίου.

Εισηγητές θα είναι: Η Δρ. Σ. Ζερβουδάκη, από το ΕΛληνικό ΚΕντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) με θέμα: "Μέδουσες, οι μάγισσες της θάλασσας" (διάρκεια ομιλίας 30") και η Μαρία Σαλωμίδη από το ΕΛληνικό ΚΕντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) με θέμα: "Κορινθιακός βυθός: οικολογικές ιδιαιτερότητες, πιέσεις και προοπτικές" (διάρκεια Ομιλίας 30").

Μετά τις εισηγήσεις θ' ακολουθήσει συζήτηση και καταγραφή των περιβαλλοντικών προβλημάτων.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν, στην αίθουσα του κέντρου, φωτογραφική έκθεση με θέμα: τους κατοίκους του βυθού του Κορινθιακού κόλπου.»


                                                                                                              Σ.Π.Ο.Α.Κ. «Ο ΑΡΙΩΝ»