Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Γκραν Πρί Πόλεων στο Σηματάρι




Την ανάθεση στο Σηματάρι την τέλεση ενός από τα τέσσερα (4) «Γκραν Πρί Πόλεων» του Στίβου, που θα προγραμματιστούν για το 2012, ζήτησε ο δήμαρχος Ηλίας Δημητρίου- Χόντζιας, με την επισυναπτόμενη επιστολή του, την οποία απηύθυνε στον πρόεδρο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ κ. Βασίλειο Σεβαστή, κοινοποίησε δε στον επίτιμο πρόεδρο  του Σ.Ε.Γ.Α.Σ και πρώην υφυπουργό Εσωτερικών κ. Γιώργο Κατσιμπάρδη.

Image
Η επιστολή του Δημάρχου Σχηματαρίου για την τέλεση "Γκράν Πρί Πόλεων" στο Σχηματάρι
Βασικό επιχείρημα του δήμαρχου Σχηματαρίου είναι ότι στην πράξη αποδείχθηκε – με την επιτυχή τέλεση, το Σεπτέμβριο του 2009, των 40ων Βαλκανικών Αγώνων Στίβου Εφήβων – Νεανάδων στο, ολυμπιακών προδιαγραφών, Στάδιό του ¨Ευάγγελος  Δεπάστας¨, και την, επίσης, επιτυχή διοργάνωση στο ίδιο Στάδιο τής τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Γυμνασίων και Λυκείων και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Συνθέτων Αγωνισμάτων στις 29 και 30 Μαΐου 2010 – ότι ο Δήμος, με τη στήριξη του ¨Γ.Σ. Ερμής¨ (οι αθλητές και οι αθλήτριες του οποίου άρχισαν να διακρίνονται στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ), είναι πράγματι σε θέση να διοργανώνει μεγάλους αγώνες Στίβου.
Σημειώνεται ότι, ήδη, ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ  έχει αποφασίσει να τελεστεί η διεθνής συνάντηση Στίβου Παίδων Κορασίδων, μεταξύ της Ελλάδας και της Κύπρου, το καλοκαίρι τού 2011, στο Σχηματάρι.