Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Μειωμένα οικογενειακά επιδόματα αποδίδει για δεύτερη χρονιά η «προοδευτική κυβέρνηση»

http://www.amfissapress.gr

Τη Μεγάλη Τρίτη πιστώνονται από τον ΟΓΑ οι λογαριασμοί των δικαιούχων για την καταβολή του ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων και του ειδικού επιδόματος τριτέκνων και πολυτέκνων του άρθρου 1 του ν.4093/2012 και του άρθρου 40 του ν. 4141/2013 του Α’ τριμήνου 2017.

Η καταβολή αυτή θα έχει μία σημαντική διαφορά , αφού θα είναι μειωμένη κατά 50% της α’ δόσης , που τελικά υιοθετεί από ότι φαίνεται η κυβέρνηση και αποδεικνύει την οικονομική αναλγησία και την ανύπαρκτη κοινωνική της ευαισθησία προς την πολύπαθη πλέον ελληνική οικογένεια, εντός της χειρότερης φάσης της οικονομικής κρίσης που διανύει.

Τα οικογενειακά επιδόματα , επίτευγμα της κυβέρνησης της Ν.Δ , που θεσμοθετήθηκαν ως μέτρο κοινωνικής πολιτικής και ελαχίστου προσφοράς προς τη συμβολή της Ελληνικής Οικογένειας , βασικός πυλώνας ανάπτυξης της κοινωνίας μας για την παράταξή μας.

Ελπίζουμε να μην συνεχιστεί το ίδιο θέμα και να έχουν απομακρυνθεί από τη διακυβέρνηση της χώρας , αφού αποδεικνύεται καθημερινά η επιζήμια παραμονή της και η χειροτέρευση της οικονομικής κατάστασης με τα μέτρα
που υιοθετούν και ψηφίζουν αβίαστα.

Γραφείο Τύπου
ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών Ν.Δ