Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Συνάντηση ΟΕΒΕ με νέο Διοικητή ΚΕΠΒ!


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Για συνεργασία και στήριξη …

Με τον νέο Διοικητή του Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας, Ταξίαρχο Αθανάσιο Αλεξόπουλο, συναντήθηκαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Θήβας ΄ Π. Χαρατσής και ο Αντιπρόεδρος Β. Καραμαγκιώλης, στο ΚΕΠΒ Θήβας.

Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ παρουσίασε τις προτάσεις του, σχετικά με την παροχή ειδικών πακέτων, για τους νεοσυλλέκτους και μόνιμους αξιωματικούς στα εστιατόρια, καφέ, κομμωτήρια, αρτοποιία της πόλης, καθώς και σε όλα τα επαγγέλματα που ανήκουν στην Ομοσπονδία της Θήβας , επισημαίνοντας παράλληλα, την σημαντική συνεισφορά τους όλα αυτά τα χρόνια στην τοπική οικονομία, υπογραμμίζοντας πως «ανέκαθεν για την Θήβα, το Στρατόπεδο ήταν μία σημαντική πηγή εσόδων»...

Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκε και ο κ. Καραμαγκιώλης, χαρακτυηρίζοντας «ζωτικής σημασίας» την παραμονή των στρατιωτών στην πόλη και για τον κλάδο του, αφού ως γνως΄τον είναι Πρόεδρος των ραδιοταξί «Ο ΚΑΔΜΟΣ». Κατά την διάρκεια της συνάντησης, επιβεβαιώθηκε η θέληση των δυο πλευρών, για συνεργασία και στήριξη της Ομοσπονδίας προς το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων που υπηρετούν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας.