Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Φουσκώνει μόνη της σε 20 λεπτά, χωράει 6 άτομα και έχει και ψυγείο για παγωμένη μπύρα



To καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και οι περισσότεροι από εμάς περνάμε τις μέρες μας στις κοντινότερες παραλίες, απολαμβάνοντας τον ήλιο παρέα με φίλους και οικογένειές. Ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ της παραλίας είναι και τα φουσκωτά, με τα οποία μπορούμε να χαλαρώνουμε στη θάλασσα ή στη πισίνα. Κάθε χρόνο κυκλοφορούν πολλά σχέδια, για παράδειγμα πέρυσι στη μόδα ήταν το φλαμίνγκο. Προετοιμαστείτε φέτος να προσθέσετε ένα ακόμα νέο προϊόν στην λίστα αγορών, καθώς η Amazon πουλάει ένα φουσκωτό το οποίο φέτος θα έχει μεγάλο σουξέ!



Λάτρεις του καλοκαιριού, γνωρίστε το πλωτό φουσκωτό σκάφος Bay Breeze Boat Party Island. Είναι πιστό αντίγραφο ενός μικρού σκάφους, ιδανικό για όσους λατρεύουν την πολυτελή ζωή αλλά δεν έχουν την οικονομική άνεση να αγοράσουν ένα τέτοιο πραγματικό σκάφος. Χωράει άνετα 6 άτομα, έτσι εσείς και οι φίλοι σας θα απολαύσετε τα αγαπημένα σας μοχίτο μέσα στην χλιδή!



Ακόμη και με έξι άτομα στο φουσκωτό, δεν είναι στριμωγμένα, καθώς υπάρχει αρκετός χώρος για τα πόδια για να απλωθείτε και να χαλαρώσετε. Επιπλέον, υπάρχει φουσκωτός πάγκος όπου μπορείτε να καθίσετε άνετα και με ασφάλεια. Επίσης, όπως και σε ένα πραγματικό σκάφος ταχύτητας, αυτό το φουσκωτό διαθέτει χώρο στο μπροστινό μέρος για δύο άτομα, ιδανικό για να βγάζετε selfies. Διαθέτει επίσης πλατφόρμα κολύμβησης στο πίσω μέρος με λαβές για εύκολο ανέβασμα και κατέβασμα από και προς το σκάφος.



Ένα άλλο στοιχείο που κάνει το φουσκωτό τέλειο αντίγραφο είναι το παρμπρίζ με ανοίγματα που μοιάζουν με παράθυρα. Επιπλέον, το αγαπημένο μας χαρακτηριστικό είναι αναμφισβήτητα το ενσωματωμένο ψυγείο μέσα στο κυρίως χώρο που μπορεί να κρατήσει όλα τα αναψυκτικά σας δροσερά.


Το φουσκωτό Bay Breeze Boat Party Island ίσως είναι ο καλύτερος τρόπος για να περάσετε ξέγνοιαστα σε λίμνη ή σε ποτάμι. Οι διαστάσεις του είναι 6 x 3 x 1 μέτρα και ζυγίζει περίπου 30 κιλά. Σύμφωνα με τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις των πελατών στο Amazon, χρειάζονται περίπου 20 λεπτά για να φουσκώσει πλήρως και το προϊόν έχει βαθμολογία 3,5 αστέρια, μια αρκετά καλή βαθμολογία.



Η περιγραφή του προϊόντος στην Amazon αναφέρει: Είτε θέλετε να οδηγήσετε, να παίξετε ή να χαλαρώσετε, αυτό το υπερμέγεθες πλωτό σκάφος είναι το κατάλληλο για εσάς. Είναι αρκετά μεγάλο για όλη την οικογένεια-τα παιδιά και οι ενήλικες θα απολαύσουν τον ήλιο παρέα. Το φουσκωτό περιλαμβάνει μια φουσκωτή πλατφόρμα με πέντε χειρολαβές για εύκολο ανεβοκατέβασμα, οκτώ θέσεις ποτηριών και ενσωματωμένο ψυγειάκι.



Ένας φουσκωτός πάγκος προσφέρει άνετα καθίσματα για πολλούς φίλους. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο έδαφος ή στο νερό, ως έπιπλα δίπλα στην πισίνα, στην αυλή σας ή στο κατάστρωμα – σε οποιαδήποτε μέρος. Η απλή στη χρήση βαλβίδα ασφαλείας κάνει το φούσκωμα και το ξεφούσκωμα γρήγορο και εύκολο, επιτρέποντάς σας να το φουσκώνετε στο επιθυμητό επίπεδο άνεσης. Το φουσκωτό είναι ο ιδανικός τρόπος για να συνδυάσετε χαλάρωση και αναψυχή στην πισίνα, τη λίμνη, τη θάλασσα ή ακόμα και στο γκαζόν.

Πηγή άρθρου enimerotiko.gr