Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Δελτίο Τύπου Γιώργου Μουλκιώτη, Βουλευτή Βοιωτίας



Γεώργιος Β. Μουλκιώτης
Βουλευτής Βοιωτίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2019

Την Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2019 στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, παρουσία του Γραμματέα, κ. Βασίλη Κεγκέρογλουπραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υπεύθυνου Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Βουλευτή Βοιωτίας, κ. Γιώργου Μουλκιώτη και του Υπεύθυνου Κοινοβουλευτικού Τομέα Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης, κ. Γιώργου Αρβανιτίδη με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Θήβας, κ Δημήτρη Δημητρίου και τον Ταμία του Εργατικού Κέντρου Θήβας και Πρόεδρο Ομοσπονδίας Μεταλλωρύχων Ελλάδος, κ. Δημήτρη Καραγιάννη. Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας, κ. Κατερίνα Μπατζελή. 
 
Το κεντρικό θέμα συζήτησης αφορούσε στην επικρατούσα κατάσταση και το μέλλον της Γενικής Μεταλλευτικής και Μεταλλουργικής Ανώνυμης Εταιρείας «ΛΑΡΚΟ». 

Συγκεκριμένα, επισημάνθηκε η αναγκαιότητα εξεύρεσης άμεσων βιώσιμων λύσεων για την εταιρία και τους εργαζομένους της, καθώς και της ανάληψης σχετικών κοινοβουλευτικών πρωτοβουλιών.




ΓΙΩΡΓΟΣ Β. ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
ΟΙΔΙΠΟΔΟΣ 18 - ΘΗΒΑ 322 00
ΤΗΛ. 22620 22366, 22620 28343
Email: g.moulkiotis@parliament.gr