Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Ηράκλειο: Χαμός σε εκδρομή μαθητών – Η στιγμή που ξενοδόχος επιτίθεται σε καθηγήτρια μπροστά στα παιδιά

http://24wro.com.gr/

Το βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση του ξενοδόχου στην καθηγήτρια σαρώνει το διαδίκτυο. Η αιτία του επεισοδίου μπροστά στους μαθητές που κατέγραφαν τα πάντα, με τα κινητά τους τηλέφωνα…

Η επίθεση του ξενοδόχου στην καθηγήτρια ανάβει φωτιές στο Ηράκλειο και όχι μόνο. Το σοβαρό επεισόδιο που αφορά στην βίαιη επίθεση ξενοδόχου από πόλη της Πελοποννησου εις βάρος καθηγήτριας στο ΕΠΑΛ του Ηρακλείου παίρνει διαστάσεις.

Το επεισόδιο που σημειώθηκε δε θα μείνει ατιμώρητο καθώς σήμερα οι μαθητές και οι συνοδοί τους καθηγητές αλλά και οι γονείς επιστρέφουν στο Ηράκλειο και θα προχωρήσουν σε καταγγελία του περιστατικού στις αρμόδιες υπηρεσίες σε συνεννόηση με το Σύλλογο Διδασκόντων και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Αναμένεται δε να καταθέσουν και μηνύσεις.

Για το περιστατικό μάλιστα θα γίνει και αναφορά στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου όπως αναφέρει η παθούσα στην εφημερίδα Πατρίς.

Το επεισόδιο και η επίθεση στην καθηγήτρια

Όλα ξεκίνησαν όταν η καθηγήτρια εγκάλεσε τον ξενοδόχο για ελλειπή καθαριότητα γεγονός που εξόργισε τον τελευταίο ο οποίος δε δίστασε να της επιτεθεί και να χειροδικήσει σε βάρος της.

Το περιστατικό κατέγραψαν με τα κινητά τους μαθητές του σχολείου ενώ στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η επιθετική διάθεση του ξενοδόχου.

Το βίντεο που κατέγραψαν μαθητές με την επίθεση του ξενοδόχου
Πηγή: cretalive.gr