Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Θωμάς Κιούσης: Η κατασκευή αγωγού ομβρίων στο Σαράντι


http://www.radiothiva.gr/
Νοιώθουμε ικανοποίηση γιατί ένα έργο το οποίο τέθηκε μετά από τις δικές μας (και ειδικότερα προσωπικές) επανειλημμένες παρεμβάσεις εκτός ημερήσιας διάταξης στα δημοτικά συμβούλια του δήμου Θηβαίων, εδώ και ενάμισι περίπου χρόνο, ολοκληρώθηκε τελικά.

Και νοιώθουμε ικανοποίηση γιατί αναδείξαμε το πρόβλημα και συμβάλαμε στη λύση. Ο κεντρικός δρόμος (Μικράς Ασίας) της παραλίας, μετατρέπονταν σε λίμνη μετά από έντονες βροχοπτώσεις και η ανάγκη να δοθεί λύση ήταν επιβεβλημένη εδώ και χρόνια. Η διέλευση των πεζών ειδικότερα, ήταν αδύνατη σε έναν δρόμο που όπως θα παρατηρήσει κανείς δεν υπάρχει πουθενά πεζοδρόμιο. Αυτοκίνητα, ποδήλατα και πεζοί όλοι μαζί…

Η λύση που επιλέχθηκε ήταν η κατασκευή αγωγού ομβρίων σε ένα τμήμα του δρόμου. Ελπίζουμε να λειτουργήσει. Παρεμπιπτόντως υπάρχουν αρκετά ακόμα σημεία στην παραλία με παρόμοια προβλήματα. Και δεν είναι μόνον αυτά…

Έστω και με μικρά έργα όπως αυτό, έστω και με σημαντική καθυστέρηση, έστω και γατί πλησιάζουμε στις εκλογές, έστω και έτσι, ας γίνει και κάτι σε έναν τόπο τον οποίο η δημοτική αρχή έχει τελείως εγκαταλείψει στην τύχη του.

Εμείς θα συνεχίσουμε να τηρούμε εποικοδομητική στάση απέναντι στις ανάγκες των πολιτών, να αναδεικνύουμε τα προβλήματα και να απαιτούμε λύσεις. Αυτό κάναμε και σε αυτό θα επιμείνουμε!

Θωμάς Κιούσης

Δημοτικός Σύμβουλος, Δήμος Θηβαίων - Ώρα Ευθύνης