Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Κώστας Μπακογιάννης/ Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας/ ΔΤ: Τρία σημαντικά έργα σε Δίστομο- Αράχωβα- Αντίκυρα

Τρία σημαντικά έργα σε Δίστομο- Αράχωβα- Αντίκυρα

Με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ξεκινούν, μετά την υπογραφή των προγραμματικών συμβάσεων, τρία σημαντικά έργα για την καθημερινότητα των πολιτών στο Δίστομο, την Αράχωβα και την Αντίκυρα.

Οι προγραμματικές συμβάσεις των έργων , υπεγράφησαν από την Περιφέρεια και τον Δήμο Διστόμου- Αράχωβας- Αντίκυρας με συνολικό προϋπολογισμό 450.000 ευρω και προβλέπουν:

Την αποπεράτωση του κλειστού γυμναστηρίου Αντίκυρας.
Παρεμβάσεις για τη βελτίωση του τοπικού οδικού δικτύου της Αράχωβας.
Παρεμβάσεις για τη βελτίωση των υποδομών του Δημοτικού Γηπέδου Διστόμου.

Τα έργα περιλαμβάνονται στην δέσμη των παρεμβάσεων της Περιφέρειας για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, εξήγησε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, επισημαίνοντας στις δηλώσεις του ότι «Τα μεγάλα έργα αποτελούνται από πολλά μικρά που αλλάζουν την καθημερινή ζωή των κατοίκων. Βήμα προς βήμα βελτιώνουμε υποδομές και συνθήκες σε κάθε δήμο της Στερεάς Ελλάδας. Πολλές φορές τα «μεγάλα» έργα συνοδεύονται από μεγάλα λόγια. Το ζήτημα της εποχής μας είναι να γίνονται ουσιαστικά έργα, παρεμβάσεις που πιάνουν τόπο και πιστέψτε με, για να εξοικονομούμε αυτούς τους πόρους, χωρίς μεγάλα λόγια, δίνουμε μεγάλες μάχες».




Γραφείο Τύπου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας