Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Ολοκλήρωση κατασκευής αγωγού ομβρίων στο Σαράντι Δήμου Θηβαίων


https://viotikignomi.blogspot.gr/2018/01/blog-post_336.html?spref=fb
Ολοκληρώθηκε το φυσικό αντικείμενο του έργου “Κατασκευή Αγωγού Ομβρίων στον παραλιακό οικισμό Σαράντι της Τοπικής Κοινότητας Χωστίων Δημοτικής Ενότητας Θίσβης Δήμου Θηβαίων” και συγκεκριμένα στην οδό Μικράς Ασίας.

Το εν λόγω έργο ήταν αναγκαίο διότι υπήρχε μεγάλη συγκέντρωση ομβρίων υδάτων σε όλο σχεδόν το πλάτος της οδού. Για το έργο συντάχθηκε σχετική μελέτη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Θηβαίων και υλοποιήθηκε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τη σύμβαση.

Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Θίσβης κ. Αναστάσιος Καμούτσης με αφορμή την ολοκλήρωση του φυσικού αντικειμένου του έργου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Ο Δήμος Θηβαίων, στα πλαίσια της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων, σε συνεργασία με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε. Θίσβης και τη σημαντική συμβολή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, προσπαθεί για την άμεση αποκατάσταση και επίλυση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν και προχωρά στην υλοποίηση έργων, παρά τις μεγάλες δυσκολίες των εκ του νέου νόμου διαδικασιών, που πολλές φορές δημιουργούν μεγάλες καθυστερήσεις. Συνεχίζουμε με την υποστήριξη του Δημάρχου Θηβαίων το σχεδιασμό μας για το 2018 για όλη τη Δημοτική Ενότητα Θίσβης, με έργα ουσίας, με έργα που οδηγούν στην αναβάθμιση της περιοχής μας, για τους δημότες και τους επισκέπτες μας”.