Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί που ¨ξάφρισαν¨ ηλικιωμένη


Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην Λιβαδειά από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, δύο (2) ημεδαποί ROMA, ηλικίας 22 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα οι συλληφθέντες, αφού εισήλθαν σε οικία 83χρονης ημεδαπής στην Λιβαδειά, κατάφεραν με την μέθοδο της απασχόλησης, να αφαιρέσουν από το πορτοφόλι της το χρηματικό ποσό των (750) ευρώ.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μετά από συντονισμένες έρευνες, κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες στην Αλίαρτο Βοιωτίας, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Φορτηγό αυτοκίνητο και τους ακινητοποίησαν. Στη συνέχεια τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς όπου και αναγνωρίσθηκαν από την παθούσα.
Σε έρευνα που έγινε στο όχημα, βρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένα, δεκαπέντε χαρτονομίσματα των πενήντα (50) ευρώ, τα οποία είχαν αφαιρέσει οι δράστες και αποδόθηκαν στην κάτοχό τους.
Το Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσω μεταφοράς προϊόντων κλοπής.
Ερευνάται η συμμετοχή τους στην τέλεση και άλλων αξιόποινων δράσεων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς.


Ανακοίνωση - Καταγγελία Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Θήβας

Η Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Θήβας καταγγέλλει την απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά του Διευθυντή της Δ.Ο.Υ Θήβας κ. Στόγιου που με διάφορα προσχήματα αποφεύγει την καταβολή επιστροφής του ΦΠΑ στους δικαιούχους αγρότες και διεξάγει ελέγχους με διαφορετικά κριτήρια αποδίδοντας τα μεγάλα ποσά σε ανθρώπους που δεν προσκομίζουν τα κυρίαρχα δικαιολογητικά (άδεια γεώτρησης, πρώτη ύλη, λιπάσματα, σπόροι κτλ).
Παρά τις ρητές οδηγίες του Υπουργείου, τους αγνοεί επιδεικτικά ενώ δεκάδες καταγγελίες έχουν φτάσει στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για τα έργα και τις ημέρες του.
Καλούμε τους Βουλευτές του Νομού κ.κ. Άρια Αγάτσα, Βασίλη Τόγια και Βασιλική Τσόνογλου να παρέμβουν άμεσα ζητώντας την απομάκρυνση του κ. Στόγιου από την Δ.Ο.Υ. Θήβας και να απαιτήσουν την ταχύτατη και άμεση διερεύνηση των καταγγελιών που υπάρχουν σε βάρος του.
Δεν μπορεί κανένας Δημόσιος λειτουργός να προσθέτει προβλήματα στους αγρότες και να δημιουργεί ζητήματα στην Κυβέρνηση.
Οι αγρότες ήδη δοκιμάζονται σκληρά σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία και έχουν ανάγκη τα χρήματα, τα οποία δικαιούνται, γιατί είναι δικά τους.
Καμία χάρη δεν τους γίνεται…..

Ο Γραμματέας Οργανωτικού
Πέππας Γεώργιος