Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Αλίαρτοs:Αθίγγανοι επιτέθηκαν στον δήμαρχο Γ. Ντασιώτη!!!



Αναστάτωση επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Αλιάρτου το νέο περιστατικό ληστείας που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου αλλά και την επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Ντασιώτης από Αθίγγανους το απόγευμα της Κυριακής.
Πιο συγκεκριμένα περίπου στις 5 το απόγεμα τέσσερα μέχρι στιγμή άγνωστα άτομα εισέβαλαν στο σπίτι ενός ζευγαριού ηλικιωμένων 91 και 80 ετών, τους απείλησαν και ζήτησαν όλα τα χρήματα που είχαν.
Η 80χρονη γυναίκα φοβήθηκε και παρέδωσε στους δράστες το ποσό των 500 ευρώ λέγοντας παράλληλα ότι δεν είχαν άλλα χρήματα στο σπίτι για να τους δώσουν.
Οι τέσσερις κακοποιοί όμως δεν την πίστεψαν και ζήταγαν και άλλα χρήματα προκαλώντας την αντίδραση του άντρα της.
Αποτέλεσμα ήταν οι δράστες να του επιτεθούν να τον τραυματίσουν μαχαίρι στο χέρι και να του αρπάξουν άλλα 130 ευρώ που είχε στην τσέπη του.
Η περίπτωση αυτή έρχεται να προστεθεί σε σειρά άλλων ληστειών, κλοπών και αξιόποινων πράξεων που με τον καιρό συμβαίνουν έχοντας αυξητικές τάσεις.
Παράλληλα η κατάσταση γίνεται δυσχερέστερη από την παρουσία πολλών αθίγγανων που αυθαίρετα έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή και παρά τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής, της αστυνομίας και των άλλων αρμόδιων υπηρεσιών η κατάσταση τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη.
Χαρακτηριστικό του τι επικρατεί είναι όσα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής που δήμαρχος Αλιάρτου Γιώργος Ντασιώτης δέχθηκε επίθεση από αθίγγανους.
Ο κ. Ντασιώτης βρισκόταν με το αυτοκίνητό του μπροστά στο Κέντρο Υγείας και προχωρούσε σχεδόν με μηδενική ταχύτητα. Κάποια στιγμή ένα παιδάκι αθιγγάνων ξέφυγε της προσοχής και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί. Για προληπτικούς λόγου μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. για να του παρασχεθεί ιατρική φροντίδα.
Στο Κ.Υ. όμως πήγε και ο δήμαρχος ο οποίος δέχθηκε άγρια επίθεση από τους οικείους του παιδιού και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Η δημοτική αρχή Αλιάρτου και ο δήμαρχος Γιώργος Ντασιώτης από την μια επιχειρούν να ηρεμίσουν τους σοκαρισμένους κατοίκους της περιοχής που απειλούν να πάρουν τα όπλα και την υπόθεση στα χέρια τους για να προστατεύσουν τις ζωές τους και τις περιουσίες τους και από την άλλη τονίζει την ανάγκη δημιουργίας Αστυνομικού Τμήματος απευθύνοντας έκκληση στους αρμοδίους ζητώντας άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος.
tabloid.gr/