Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

:ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ



Παράβαση καθήκοντος διαπράττει ο Λιμενάρχης Χαλκίδος, ο οποίος παρά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες ιδιωτών και παρά τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου - "Ευβοϊκής γνώμης" επιτρέπει την παράνομη εγκατάσταση φορτηγού αυτοκινήτου-τροχόσπιτου στην είσοδο της πλαζ ΑΣΤΕΡΙΑ για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
  Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πλαζ ΑΣΤΕΡΙΑ είναι η κεντρική πλαζ της Χαλκίδος, η οποία χάρις στην αδιαφορία του κ. Λιμενάρχη έχει μετατραπεί σε ...κάμπινγ αθιγγάνων, οι οποίοι εκεί τρώνε, εκεί κοιμούνται, εκεί αποπατούν, εκεί έχουν ξαμολύσει τα γυφτάκια που περιφέρονται στην αμμουδιά και προσπαθούν να αδειάσουν τις τσάντες των λουομένων από χρήματα και κινητά τηλέφωνα.
 Οι δε λουόμενοι, αναγκάζονται να συγκεντρώνονται σε ένα μέρος και να κάνουν μπάνιο με ...βάρδιες ώστε να μένουν καποιοι πίσω να φυλάνε τα πράγματα των υπολοίπων!
 Εκεί μας κατάντησε η αδιαφορία ( ; ) του προαναφερθέντος.
 Σε τηλεφώνημα συνεργάτη μας στο Λιμεναρχείο, στο οποίο καταγγέλθηκε η εγκατάσταση και δεύτερου φορτηγού - τροχόσπιτου στο ίδιο σημείο και η μετατροπή του πεζοδρομίου σε υπαίθριο...υπνωτήριο, δέχθηκε τη...νοήμονα ερώτηση του αρμοδίου υπαλλήλου : " και ποιον ενοχλούν;"
  Πήρε βέβαια τη σχετική απάντηση, ότι ενοχλείται η τουριστική εμφάνιση της πόλεως, ότι ο χώρος αποτελεί ζώνη τουριστικής εμφανίσεως, ότι ενοχλείται ολόκληρος ο υγειονομικός κανονισμός, ότι παραβιάζεται η νομοθεσία περί παρανόμου εγκαταστάσεως τροχοσπίτων και παρεμφερών οχημάτων, ότι δημιουργούνται προβλήματα προσβολής δημοσίας αιδούς από την περιφορά ξεβράκωτων γύφτων που αποπατούν όπου τους βολεύει κ.λ.π.
  Υπεσχέθη ότι θα ...πάνε να ρίξουν μια ματιά! ( σιγά μην πάνε...)
 Η εικόνα είναι απαράδεκτη και η μόνη λύση είναι η άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα προκειμένου να απαγγελθεί κατηγορία για παράβαση καθήκοντος κατά παντός υπευθύνου.
 Δεν θα σταματήσουμε εδώ, σειρά έχει ο Δήμος και είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε τι θα μας πούνε!