Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Έβαλε ένα φακελάκι τσάι κάτω από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του. Μόλις δείτε το λόγο, σίγουρα θα το κάνετε κι εσείς!


Όσοι οδηγείτε, σίγουρα θα θυμάστε τη μυρωδιά ενός ολοκαίνουριου αυτοκινήτου. Δυστυχώς όμως, δεν διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα… Η μυρωδιά των τροφίμων, τα χυμένα ποτά κ.λ.π. μπορεί να κάνουν το αυτοκίνητό σας να μυρίζει πολύ άσχημα.

Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων χρησιμοποιούν ακριβά αποσμητικά χώρου για να μυρίζει το μεταφορικό τους μέσο ωραία, αλλά σήμερα θα σας παρουσιάσουμε έναν ιδιαίτερα ανέξοδο τρόπο να μετατρέψετε το αυτοκίνητό σας σε αρωματική όαση!

Συχνά, οι οσμές δημιουργούνται ή ενισχύονται από την υψηλή υγρασία. Έτσι, αυτό είναι το θέμα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Αλλά τι μυρίζει ευχάριστα και επίσης απορροφά την υγρασία; Η απάντηση μπορεί να βρεθεί σε κάθε ντουλάπι ενός σπιτιού: ένα φακελάκι τσάι! Και το καλύτερο μέρος με τα φακελάκια τσαγιού, είναι ότι μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορες γεύσεις και αρώματα.

Προκειμένου να προσδώσετε ένα ευχάριστο άρωμα τσαγιού στο αυτοκίνητό σας, θα πρέπει να καθαρίσετε καλά το αυτοκίνητό σας πρώτα, προκειμένου το φακελάκι να είναι σε θέση να απορροφήσει την υγρασία.

Και τώρα το μόνο που λείπει είναι το τσάι: επιλέξτε το είδος τσαγιού που σας αρέσει, όπως το μαύρο τσάι με βανίλια ή καραμέλα.

Μπορείτε απλώς να κρεμάσετε το φακελάκι από τον καθρέφτη όπου θα βάζατε κανονικά το αποσμητικό χώρου.

Συμβουλή: Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ήδη χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι έχουν στεγνώσει καλά, προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πλέον, το τσάι θα απορροφήσει τις δυσάρεστες οσμές και θα διαχυθεί ένα ευχάριστο άρωμα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αντικαταστήσετε το φακελάκι μετά από λίγο καιρό, σύμφωνα με το crazynews.

Συμβουλή: Εάν δεν θέλετε να κρεμάσετε ένα φακελάκι τσαγιού στο αυτοκίνητό σας, μπορείτε απλά να φτιάξετε ένα μικρό αρωματικό πουγκί. Βάλτε τσάι, βότανα (π.χ. λεβάντα) ή αρωματικά έλαια σε ένα μικρό πουγκί, δέστε το καλά και στη συνέχεια κρεμάστε το στο αυτοκίνητό σας. kontranews.gr