Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

MHNYMA ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ TOY ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΥΡΗΝΟΠΟΥΛΟΥ !!!


Ο Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Θηβαίων.

 «Ως Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Θηβαίων απευθύνω θερμό χαιρετισμό προς όλους τους νέους και τις νέες του Δήμου μας, οι οποίοι έλαβαν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του σχολ. έτους 2016 – 17», σημειώνει στο μήνυμά του ο Ντίνος Τυρηνόπουλος. 

«Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής και των ονομάτων των επιτυχόντων, κλείνει ο κύκλος των κόπων και της προσμονής, των ίδιων και των οικογενειών τους», σημειώνει και προσθέτει: 

«Συγχαίρω όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που πέτυχαν να εισαχθούν σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εύχομαι κάθε επιτυχία στις σπουδές τους και καλή σταδιοδρομία. Επιπρόσθετα, εκφράζω θερμά συγχαρητήρια στους γονείς των παιδιών, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό τους και μοιράστηκαν τις αγωνίες και τις ελπίδες τους.

 Στους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν μπόρεσαν να εισαχθούν σε κάποια σχολή ή να πραγματοποιήσουν την πρωταρχική επιλογή τους επισημαίνω ότι οι ευκαιρίες της ζωής δεν εξαντλούνται στην παρούσα φάση των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Πάντοτε υπάρχουν διέξοδοι στα όνειρα και τις προσδοκίες, φτάνει να υπάρχει αγωνιστικό πνεύμα, ελπίδα και επιμονή. 

Τέλος, εκφράζω ευχαριστίες και συγχαρητήρια προς όλους τους εκπαιδευτικούς της τάξης, ιδιαιτέρως τους διδάσκοντες πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα, οι οποίοι στήριξαν πολύπλευρα τα παιδιά στην επίμοχθη προσπάθειά τους σε όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους καθώς επίσης προς όσους πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στις διάφορες Επιτροπές ή συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση των διαδικασιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων από οποιαδήποτε άλλη θέση».

Ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Τυρηνόπουλος