Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Συγχαρητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχο Ορχομενού κ. Λουκά Υπερήφανο για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων


http://orchomenos-press.blogspot.gr/

Μετά τη ανακοίνωση των επιτυχόντων κατά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017, θέλω να συγχαρώ όλες και όλους τους επιτυχόντες και να τους ευχηθώ από καρδιάς "καλή σταδιοδρομία".
Από σήμερα έχουν μπροστά τους μια περίοδο της ζωής τους που μπορούν να χρησιμοποιήσουν ωφέλιμα όχι μόνο για την επιστημονική κατάρτιση και αργότερα για την επαγγελματική αποκατάστασή τους αλλά και για την προσωπική τους ολοκλήρωση που θα τους καταστήσει χρήσιμους και ενεργούς πολίτες στις ιδιαίτερες πατρίδες τους και μοχλό ανάπτυξης για τη χώρα μας.

Συγχαρητήρια επίσης στους εκπαιδευτικούς και στις οικογένειες των επιτυχόντων γιατί και η δική τους συμβολή σίγουρα υπήρξε καθοριστική.

Σε όσους δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους θέλω να θυμίσω πως η πορεία για μια άξια και επιτυχημένη ζωή δεν καθορίζεται από μία εξέταση. Δεν υπάρχουν αποτυχημένοι. Απλά σε κάποιους η επιτυχία μπορεί να έρθει την επόμενη ημέρα. Τώρα αρχίζουν τη ζωή τους και πρέπει να συνεχίσουν τις προσπάθειες αφού υπάρχουν πολλοί δρόμοι για επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.
Και πάλι συγχαρητήρια. Ιδιαίτερα στους επιτυχόντες των Λυκείων της Περιφέρειας μας της Στερεάς Ελλάδας και ξεχωριστά των Λυκείων του Ορχομενού και Ακραιφνίου.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας
και Δήμαρχος Ορχομενού

Λουκάς Υπερήφανος